Anna Perho aloittaa Trainers’ Housella sopimusvalmentajana

Trainers’ House panostaa mediallistamiskyvykkyyteen

Toimittaja, kirjailija, valmentaja Anna Perho aloittaa Trainers’ Housella sopimusvalmentajana.

Toteutuakseen strategia tarvitsee välttämättä mediaa. Ilman mediaa johtamisenergia ja -intentio eivät välity vastaanottajilleen ja kohdeyleisöilleen. Jos johtamisen ja vaikuttavan viestinnän tukena ei ole tarinaa välittäviä medioita, johtaminen jää nykymaailmassa vajaaksi, katoaa kohinaan ja siksi vaikutuksiltaan vähäisiksi.

”Olemme panostaneet Trainers’ Housen mediallistamiskyvykkyyteen esimerkiksi studioinvestoinnilla ja Stronghold yrityskaupalla. Anna Perhon aloittaminen Trainers’ Housen sopimusvalmentajana on luonteva ja looginen jatko tälle kehitykselle”, toteaa Arto Heimonen.

Perho itse on sopimusvalmentajuudestaan innoissaan.

”Trainers’ House on, kuten nimi kertoo, valmentajien talo. Kun vajaa vuosikymmen sitten kiinnostuin valmentamisesta ammattina, Trainers’ House tuntui saavuttamattomalta titaanien linnakkeelta. Nyt tunnelma onkin kuin pääsisi siirtymään pitserian nurkasta jäähalliin.

Olen seurannut Trainers’ Housen kaikkia sisältöjä, lähetyksiä ja lukenut jopa vuosikertomuksia aivan firman alkuvuosista saakka. Ehkä hieman häiriintynyttä, mutta ainakin koen ymmärtäväni, mihin ympäristöön tulen.

Trainers’ Housen valmennustyössä minua puhuttelee tekemisen meininki. En ole mikään piirileikki-ihminen, joten pidän siitä, että asiakkaiden kanssa tehdään oikeita, käytännöllisiä asioita, jossa kasvun tavoittelu ja syvällinen ihmisyyden ja oppimisen ymmärrys risteävät.

Erityisen houkuttelevaa Trainers’ Housessa on johtamisen mediallistaminen ja siihen liittyvät projektit. Olen henkeen ja vereen sisällöntuotantoihminen, ja näen Trainers’ Housen Mojo Studiossa valtavasti mahdollisuuksia tehdä vaikuttavia, myönteiseen kasvuun inspiroivia sisältöjä”, Anna Perho kertoo.

Toivotamme Annan lämpimästi tervetulleeksi taloon.

Lisätiedot:
Arto Heimonen, toimitusjohtaja, puh. 0404 123 456