Avoimet valmennusohjelmat

Tukea tasonnostoon vuonna 2022 – Trainers’ Housen avoimet valmennusohjelmat

Kaikkien aikojen joukkuevalmentaja John Wooden ei ainakaan vähätellyt valmentamisen merkitystä, kun hän lausui kuuluisat sanansa:

”Hyvä valmentaja voi muuttaa pelin. Loistava valmentaja voi muuttaa elämän.”

Me Trainers’ Housella autamme ihmistä eteenpäin.

Olemme tukeneet eteenpäin pyrkiviä ammattilaisia ja johtajia jo neljällä eri vuosikymmenellä, ja työ jatkuu myös vuonna 2022.

Lanseeraamme tänä vuonna kolme uutta tai uudistunutta valmennusohjelmaa, jotka on suunniteltu niin ylimmän johdon, yrittäjien, keskijohdon kuin koko henkilöstönkin tarpeisiin.

Valitse sinulle / teille sopiva valmennusohjelma

Trainers’ Housen avoimet valmennusohjelmat on suunniteltu vastaamaan monenlaisten asiakkaiden tarpeisiin. Riippumatta siitä, mihin valmennusohjelmaan sinä tai henkilöstösi lähdette mukaan, samat teemat toistuvat eri valmennusohjelmissa samaan aikaan.

Yhteiset teemat helpottavat tärkeistä asioista keskustelemista – erityisesti silloin, kun osa porukasta on yhdessä ohjelmassa, ja osa toisessa.

Valikoimastamme löytyy niin ylimmän johdon toimeenpanoon keskittyvä valmennusohjelma, yrittäjille ja johtajille kohdennettu ajatustenvaihtoon ja sparrailuun nojaava valmennusohjelma, kuin vaikka koko organisaatiolle tarkoitettu ihmisenä ja ammattilaisena kasvuun tähtäävä valmennusohjelma.

toimeenpanokykyä ylimmälle johdolle ja voimakasta kasvua hakeville yrittäjille

Lean Leadership – sivistystä, edistystä ja liikuntakasvatusta on valmennusohjelma johtajille, jotka haluavat varmistaa toimeenpanokykynsä ja pitää fokuksen olennaisessa.

Lean Leadership –valmennusjakso on kahdeksan viikon mittainen. Jokaisen valmennusjakson välissä on 1,5 päivän intensiivivalmennus, jonka aikana katsotaan, miten edelliset 8 viikkoa ovat sujuneet, ja mitä seuraavien 8 viikon aikana on viisasta tavoitella.

Valmennuksessa keskitytään sekä liiketoiminnan kehittämiseen että johtajan oman energian ja jaksamisen ylläpitämiseen, jotta välttämättömien asioiden toimeenpano voisi onnistua.

Lean Leadershipin valmentajina toimivat Jari SarasvuoVirpi Sarasvuo sekä Jarmo Riski. Saat siis maailmanluokan valmennusta sekä liiketoiminnan että hyvinvoinnin osalta.

Lue lisää Lean Leadershipistä ja liity mukaan

 

yhteisöllistä valmennusta yrittäjän ja johtajan yksinäisen puurtamisen vastapainoksi

Johtajan arki voi olla yksinäistä. Vastuut ovat suuret, ja kaikista asioista ei voi keskustella oman organisaation sisällä.

Mojo Family on kahdesti kuukaudessa kokoontuva yrittäjien ja johtajien yhteisö, josta saat vertaistukea, apua, ideoita ja inspiraatiota.

Mojo Familyn päävalmentajana toimii Jari Sarasvuo. Jarin valmennusten lisäksi Mojo Familyyn sisältyy konkretiaan ja tekemiseen tähtäävää säännöllistä sparraamista.

Lue lisää Mojo Familystä ja liity mukaan

 

yhteistä kehittymistä laajennetulle johtoryhmälle tai vaikka koko organisaatiolle

Trainers’ House tuottaa Suomen työelämään myynnin ja johtamisen ammattilaisia – vuodesta toiseen. Yksi syy siihen, miksi CV-merkintä Trainers’ Housella työskentelystä on niin arvostettu, on sisäinen koulutusohjelmamme Trainers’ House Growth Academy, eli tuttavallisemmin THGA.

Tämä valmennusohjelma on kasvattanut omaa väkeämme ihmisenä ja ammattilaisena päävalmentaja Jari Sarasvuon ohjauksessa jo 15 vuoden ajan, ja sen on läpikäynyt yli 2 000 ihmistä. Tiedämme tuloksista, että tämä ohjelma toimii – ja nyt tuomme sen ensimmäistä kertaa tarjolle myös asiakkaille.

Lue lisää Growth Academystä ja liity mukaan