Jari Sarasvuon Lean Leadership -valmennusohjelma

Sivistystä, edistystä ja liikuntakasvatusta

Parempia tuloksia ilman loppuunpalamista

Lean Leadership – sivistystä, edistystä ja liikuntakasvatusta on valmennuksellinen prosessi johtajille, jotka haluavat varmistaa toimeenpanokykynsä ja pitää fokuksen olennaisessa.

Lean Leadership –valmennusjakso on kahdeksan viikon mittainen. Jokaisen valmennusjakson välissä on 1,5 päivän intensiivivalmennus, jonka aikana katsotaan, miten edelliset 8 viikkoa ovat sujuneet, ja mitä seuraavien 8 viikon aikana on viisasta tavoitella.

Valmennuksessa keskitytään sekä liiketoiminnan kuuteen menestystekijään että johtajan omaan energiaan, jotta menestystekijöiden toimeenpano voisi onnistua.

Kunkin intensiivivalmennuksen lopussa kalenterisi heijastaa tärkeimpiä prioriteettejasi – niin liiketoiminnan kuin omasta jaksamisestasi huolehtimisenkin osalta.

Kysyttävää?
Ole yhteydessä Lean Leadership -valmennusprosessin tuoteomistajaan
Elina Vähäsaloon: 040 541 6490
elina.vahasalo@trainershouse.fi.

Sivistystä
Ei ole edistystä ilman sivistystä. Valmennusohjelmassa Jari Sarasvuo virittää osallistujien ajattelua valmennuksellisella sisällöllä joka kahdeksas viikko intensiivivalmennuksessa.

Edistystä
Parhaiten oppii tekemällä. Valmennusohjelmassa ohjelmoidaan paremman huomisen rakentamista kalenterinäkymästä käsin. Joka kahdeksas viikko keräännytään katsomaan, miten tärkeimmät rastit ovat edenneet ja valitsemaan seuraavan kahdeksan viikon tärkeimmät painopisteet.

Liikuntakasvatusta
Ilman energiaa ei jaksa. Jarmo Riski ja Virpi Sarasvuo paitsi tarjoavat fyysisen kunnon kehitykseen tähtäävät valmennusohjelmat kahdeksaksi viikoksi kerrallaan, myös valmentavat osallistujille, mihin ohjelmointi perustuu.

Valmennusohjelman rakenne

Lean Leadership -valmennusohjelma koostuu kahdeksan viikon mittaisista valmennusjaksoista. Aluksi ilmoittaudut mukaan kolmeksi jaksoksi, eli puoleksi vuodeksi. Tämän jälkeen voit jatkaa jäsenyyttäsi kuukausi kerrallaan juuri niin pitkään kuin katsot sen hyödylliseksi.

Mitä tuumasi ensimmäisestä intensiivivalmennuksesta kustannusyhtiö Förlaget M:n toimitusjohtaja Fredrik Rahka?

Ensimmäinen Lean Leadership -sessioni oli todella antoisa. Sain pari sellaista ideaa, jotka itsessään maksavat koko tämän vuoden koulutuksen korkoineen.

Ohjelmaan kuuluu myös intensiivien välissä oleva arjen tuki viikottaisten polullapysymyspuheluiden ja Fight Club -verkkovalmennuksen avulla.

Valmennusohjelman hinta on 2980€ + alv / 8 viikon jakso. Minimitilaus on kolme valmennusjaksoa.

Tulevat intensiivivalmennukset:

  • 27.-28.1.2023
  • 24.-25.3.2023
  • 12.-13.5.2023
  • 25.-26.8.2023
  • 12.-13.10.2023
  • 15.-16.12.2023

Kiinnostuitko valmennuksesta? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä: