Case: Arilyn – Lisää lisättyä todellisuutta

Laita kuva elämään!

Avaa koko tarina yhteystyöstämme (PDF), lataa Arilynin sovellus sovelluskaupasta ja katso referenssin kuvaa sen läpi.

Selkäranka myynnin tekemiselle

”Trainers’ House on sopinut meille laadukkaita tapaamisia. Olemme istuneet nyt oikeissa palavereissa ja tämä on tuonut meille suoraan myynnin kasvua. Yhteistyö on tuonut selkärankaa myynnin tekemiselle; ajansäästöä, myyntistruktuuria ja prosessin tehostumista. Myös tunnettuus on kasvanut uusien asiakkaiden ja toimeksiantojen myötä. Inbound-yhteydenottojen määrä on lisääntynyt yhteistyön aikana”, kertoo Arilynin myyntijohtaja Toni Marttila.

Suosittelijoilla tärkeä rooli kumppanivalinnassa

”Halusimme nostaa myyntimme uudelle tasolle. Tähän päästäksemme myyntiresurssien tekemistä täytyi keskittää. Teimme kartoitusta uusasiakashankinnan toimijoista ja päädyimme Trainers’ Houseen lopulta suosittelijoiden kautta. Koemme, että juuri Trainers’ House pystyy tarjoamaan laadullisesti meille sopivan ratkaisun. Porukka on myynnillistä ja heillä on selkeä malli tekemiselle”, Marttila jatkaa.

Toimiva yhteistyö vaatii luottamusta

”Meille on luonnollisesti tärkeää, että myyjä voi tapaamiseen mennessään luottaa siihen, että tapaaminen on sovittu laadukkaasti. Tässä on mielestäni onnistuttu hyvin. Trainers’ House tekee juuri sen, mitä lupaa. Kommunikaatio toimii hyvin molempiin suuntiin. Arvostamme sitä, että voimme olla nopeallakin aikataululla yhteydessä tiimiin, jos toivomme muutoksia tai löydämme uusia kontaktoitavia asiakkaita. Pidämme myös siitä, että saamme yhteisissä hetkissämme aina sparrausta sekä näkemystä ja ideoita moderniin B2B-myyntityöhön Suomesta ja maailmalta.

Suosittelisin Trainers’ Housea kumppaniksi myös pienemmille yrityksille jotka haluavat myynnistä enemmän irti ja laadukkaita tapaamisia kalenteriin. Me olemme saaneet lisättyä tämän myötä tuloksia ja tehokkuutta”, Marttila kiittää.