Case: ITaito – Kokonaisvaltainen kasvun kumppani

TOIMINTAHISTORIAN PARAS TULOS

ITaito teki vuonna 2017 toimintahistoriansa parhaan tuloksen.

”Tähän on omalta osaltaan vaikuttanut kokonaisvaltainen yhteistyö Trainers’ Housen kanssa. Valmennukset ovat tuoneet meille uusia oppeja ja hyviä käytäntöjä, joita olemme onnistuneet jalkauttamaan suoraan omaan arkeemme. Trainers’ Housen sopimat tapaamiset ovat puolestaan mahdollistaneet myyjien ajankäytön priorisoinnin heille tärkeimpään tekemiseen; asiakkaiden kohtaamiseen, tarjousten työstöön, myyntiin sekä asiakassuhteiden rakentamiseen ja syventämiseen. Tapaamisten tarjouspyynnöistä jopa yli 43% johtaa kauppaan”, ITaidon myyntijohtaja Niklas Boström kertoo.

KORKEAA LAATUA JA ASIAKALÄHTÖISYYTTÄ

Yhteistyö aloitettiin alun perin myyjien aktiivisuuden lisäämiseksi.

”Teimme yhteistyötä samanaikaisesti myös muiden uusasiakashankinnan yritysten kanssa. Ajan myötä ulkoistimme uusasiakashankintamme ainoastaan Trainers’ Houselle. Tähän päätökseen vaikutti tekemisen korkea laatu ja asiakaslähtöisyys. Trainers’ Housen kanssa yhteistyö on mutkatonta ja tiimi toimii ratkaisukeskeisesti”, Boström kertoo yhteistyön taustoista.

UUSIA TAITOJA VALMENNUKSELLA

Uusasiakashankinnan lisäksi Trainers’ House on toteuttanut ITaidon asiakkaille asiakashaastatteluita laadun varmistamiseksi ja myynnin kehittämiseksi. ITaidon henkilöstöä on osallistunut myös Trainers’ Housen valmennusohjelmiin sekä suorittanut digitaalisia valmennuskokonaisuuksia.

”Osa myyjistämme osallistui Digitaaliseen Myynnin Valmennusohjelmaan ja itse olin osallistujana kaksipäiväsessä Neuvottele Paremmin livevalmennuksessa. Neuvottele Paremmin valmennus avasi minulle täysin uudenlaisen neuvottelumaailman. Opin muun muassa uusia tekniikoita ja totesin valmennuksen päätteeksi, että näiden avulla neuvottelutilanteet voivat olla jopa hauskoja!”, Boström päättää.

ITaito on osa ruotsalaista Dustin Groupia. Dustin on yksi Pohjoismaiden johtavista IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen ja ratkaisujen jälleenmyyjistä yrityksille, julkiselle sektorille ja kuluttajille. Dustin tomiii Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiössä on noin 1 000 työntekijää. Dustinin 2016-2017 liikevaihto nousi noin 9,3 miljardiin Ruotsin kruunuun.