Case: LAATTAPISTE – YLIVERTAINEN MYYNTIJENGI

Myyntijohdon valmennusohjelma tarjosi minulle ensimmäistä kertaa konkreettisia työvälineitä, joilla myyntiä voi johtaa” , Laattapisteen myyntijohtaja Tomi Rouvinen kertoo.

Laattapiste on valinnut Trainers’ Housen kumppaniksensa myyntiin, myynnin johtamiseen ja esimiestyön valmennustarpeisiin. Yhteistyön tavoitteena on ollut pitkäjänteisesti rakentaa ja vahvistaa Laattapisteen yhtenäistä myyntikulttuuria ja kehittää myyntiorganisaation taitoja, tavoitteenaan erinomainen asiakaskokemus kuluttajamyynnissä ja ammattikaupassa. Yhteistyö on auttanut myynnin tavoitteisiin pääsemisessä ja rakentanut ajan saatossa systematiikan myyntiin ja myynnin johtamiseen.

HALUTUN MUUTOKSEN LÄPIVIENTI

”Erityisen tyytyväinen yhteistyössämme olen ollut oman henkilökunnan palautteeseen. Huomaan miten ihmiset syttyvät valmennuksista. Olen tyytyväinen, koska ihmiset ovat tyytyväisiä. Koulutusten jälkeen meidän arjessa on tapahtunut muutoksia. Esimerkiksi välipeli jäi valmennuksista pysyväksi osaksi meidän kulttuuria. Lisäksi valmennuksista on tullut tärkeitä pieniä asioita arkeen. Valmennuksilla synnytettiin haluttua muutosta, Rouvinen kiittää.

Laattapisteeltä ollut paljon ihmisiä mukana Trainers’ Housen henkilökohtaisissa valmennusohjelmissa. Varsinkin Myyntijohdon valmennusohjelma on ollut Laattapisteellä suosittu ja perinteenä on ollut laittaa tulevalle kurssille seuraava henkilö mukaan oppimaan. Laattapisteen myynnin systematiikka on rakennettu Myyntijohdon valmennusohjelman pohjalta. Trainers’ House on myös auttanut Laattapistettä etävaikuttamisen aikakaudella tehostamaan etämyynnin vaikuttavuutta.

OMISTAJUUDEN OTTAMINEN

”Konkreettisena muutoksena arjessa on ihmisten tekeminen. Ajatusmaailma siitä, että minä itse omistan oman kalenterini, tekemiseni ja asiakkaani. Arjen tekemisen systematiikka ja tekemisen suunnitelmallisuus ovat parantuneet.
Muutokset jäivät arkeen elämään, ei käynyt niin että koulutuksen jälkeen kukaan ei muista mitään”
, Rouvinen kertoo.

MYYNNIN KUMPPANUUS

”Trainers’ Housen kanssa on syntynyt kumppanuus. Helpottaa tietää, että on yksi taho joka ymmärtää meidän touhuja, mittaristoa ja ajatuksia liiketoiminnasta. Kynnys soittaa valmentajalle on todella pieni. Liputan ehdottomasti syntynyttä kumppanuutta.

Loppupeleissä kyse on valmentajasta. Siitä, miten hän perehtyy meihin, ja ymmärtää meidän tarpeemme. Tämä henkilöityi vahvasti valmentajaamme. Ensimmäisen valmennuksen jälkeen itseltä katosi jännitys kokonaan.
Suosittelisin Trainers’ Housea ja ennenkaikkea konsulttia muille. Hän on henkilö, kehen luotan ja häntä on helppo suositella”
, Rouvinen kiittää.