Video: Tiikerikakkuresepti edestä johtamiseen

Oletko suolatikkujohtaja?

Nuorena poikana partioleirillä vartionjohtaja ilmoitti, että järjestämme nyyttikestit. Määrittelimme yhdessä mitä kukin tuo. Äitini leipoi kaiken maailman bagelia ja kakkua mukaan – ja niin muidenkin äidit. Muistan elävästi kun vartionjohtaja tuli paikalle. Hänellä oli tuomisinaan suolatikkuja. Meillä oli siis nyyttikestit ja hän toi suolatikkuja.

Esitänkin kysymyksen sinulle. Esimiehenä sinulla on kovat vaatimukset porukallesi; piiskaat, vaadit ja kannustat. Mitä teet itse? Kuinka paljon laitat itsestäsi peliin? Mitkä ovat sinun panoksesi pöydällä? Ihmiset eivät seuraa sinua, jos et vedä esimerkillä ja edestä.

Tiikerikakkuresepti edestä johtamiseen

Mitä tarkoittaa asettaa työntekijät itsesi edelle? Täältä ei valitettavasti löydy tiikerikakkureseptiä, mutta hyviä vinkkejä johtamiseen.

Lataa vinkit sähköpostiinSaat samalla Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.