Growth Academy huhtikuu 2023

Growth Academy: Nuotiopiiri

Myynti ja markkinointi

Tervetuloa Growth Academy -valmennusohjelman nuotiopiiri-sessioon tiistaina 25.4. kello 16.15-17.55. Pääset katsomaan Jari Sarasvuon valmennusta livenä yllä olevasta videosoittimesta.

Koska seuraat valmennusta kutsuvieraana, olemme rakentaneet sinulle tämän sivun nuotiopiiri-session kokeiluun. Growth Academy -asiakkaamme seuraavat valmennusta Trainers’ Housen valmennusalustan kautta.

Mikä on Growth Academy?

Growth Academy on Trainers’ Housen tuottama valmennusohjelma, joka koostuu kuukausittain järjestettävästä Jari Sarasvuon Nuotiopiiri-valmennuksesta sekä valmennukseen virittävästä Kipinä-aineistosta.

Valmennukseen virittävä Kipinä-aineisto sisältää Jarin videon ja podcastin, joiden tarkoituksena on virittää osallistujat Nuotiopiiri-valmennuksen aiheeseen. Kipinä-aineisto julkaistaan kaksi viikkoa ennen Nuotiopiiri-valmennusta.

Sen lisäksi, että Growth Academy on ammattilaisena ja ihmisenä kasvamiseen tähtäävä valmennus, se on työkalu yhteisen kielen ja käsitteistön rakentamiseen. Growth Academyn avulla ihmisten huomio voidaan keskittää samaan asiaan samaan aikaan. Tällöin on helpompi käydä osallistujien kesken keskusteluja, jotka kehittävät yrityksenne kulttuuria, prosesseja ja mainetta. Jotta tästä huomion keskittämisestä olisi hyötyä, sitä pitää kuitenkin hyödyntää.

Virittävien aineistojen ja valmennuksen lisäksi suosittelemme järjestämään yhteiset hetket ennen Nuotiopiiri-valmennusta ja sen jälkeen. Olemme mallintaneet valmiit pohjat, mitä yhteisissä keskusteluissa kannattaa käydä läpi.

Growth Academy -valmennuksen rytmitys

Growth Academy -valmennusten aiheet

Olemme sinuun yhteydessä valmennuksen jälkeen, jotta voimme keskustella siitä, miltä valmennus vaikutti.

Jos valmennus tuntui siinä määrin väkevältä, että tiedät jo nyt haluavasi tarjouksen Growth Academy -valmennuksesta teidän henkilöstöllenne tai avainhenkilöillenne, täytä alla oleva lomake.