Hae markkinoijaksi Helsinkiin, Turkuun tai Ouluun

Markkinoija

Hae mukaan Helsingin, Turun tai Oulun tiimiin täällä

Mikä Trainers’ House Growth Academy?

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma, joka osa-aikaisena sopii täydellisesti opiskelijalle. Työskentelet joustavasti opintojen ohella markkinoijana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja valmentaudut säännöllisesti Jari Sarasvuon ja muiden Trainers’ Housen huippukonsulttien johdolla.
Jos haluat jo opintojen aikana tutustua liike-elämään, moderniin työelämään ja kehittää itsestäsi bisnesmaailman moniottelijan tinkimättä opintomenestyksestäsi, Growth Academy on sinua varten.

Työskentely

Työskentelet vähintään kaksi päivää viikossa klo 8-17 välillä. Olet sanavalmis, vakuuttava ja sopivan kunniainhimoinen, me opetamme sinulle loput. Tarjoamme sinulle kiinteän tuntipalkan lisäksi joustavan työajan sekä jatkuvaa sparrausta ja tukea työhösi. Työskentelet Helsingissä Salmisaaren rannassa, Oulussa hyvien kulkuyhteyksien päässä, tai Turussa Aurajoen rannalla osana lähes 150 hengen tiimiä. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.
Markkinoijana sovit tapaamisia korkeimman yritysjohdon kanssa suomalaisissa sekä kielitaidon mukaan mahdollisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa. Asiakkaat ostavat meiltä uusien asiakkaiden hankintaan, prospektointiin ja myyntitapaamisten auditointeihin liittyviä palveluita. Koska asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin, toivomme sinulta kaupallista ajattelutapaa ja halua neuvotella. Kutsumme haastatteluun ja allekirjoitamme työsopimukset välittömästi hyvien tyyppien sattuessa kohdalle.

Hae markkinoijaksi!

Emilia Pyrrö
Rekrytointi ja operatiivinen päällikkö
emilia.pyrro@trainershouse.fi

Vilma-Juulia Pitkänen
Rekrytointivastaava, Helsinki
+358 50 539 5196
vilma-juulia.pitkanen@trainershouse.fi

Eeva Virtanen
Rekrytointivastaava, Turku
+358 40 190 8994
eeva.virtanen@trainershouse.fi

Matias Lakkapää
Rekrytointivastaava, Oulu
matias.lakkapaa@trainershouse.fi