Juuso Helokangas

LinkedIn

juuso.helokangas@trainershouse.fi

+358 40 710 8688

Juuso tekee päivittäin töitä asiakkaiden myyntiprosessien parissa. Juuso on usein mukana hankkeissa, joissa perinteisiä tuotemyyjiä muutetaan asiakkaan ongelmia ratkoviksi ratkaisumyyjiksi. Juuso pohtii asiakkaiden kanssa viikoittain, kuinka hit rateja saadaan myyntiprosessin eri vaiheissa nostettua ja myyntisykliä lyhennettyä. Kokemusta on kertynyt 15 vuoden aikana etenkin asiantuntijaorganisaatioiden parista, IT- ja ohjelmistoalalta sekä mainos, -media, -ja digitoimistoista. Juusolla on itsellään vuosittain yli 500 asiakastapaamista ja suuret myyntitavoitteet. Hän uskookin tämän tuoneen takuuvarmasti hyvät ja aidot tarinat sekä toimivaksi testatut ja todistetut työkalut myynnin laadun parantamiseksi.

Juuso pelasi nuorena useamman vuoden jääkiekkoa muun muassa TuTossa ja kiekko onkin todellinen intohimo vielä aikuisiälläkin. Jos kiekko ei tartu, niin hän ostaa paremmat varusteet tai syyttää pakkeja. Juuso on myös sertifioitu Crossfit-valmentaja. Kotona Juusolla on kaksi aarretta, 8- ja 10-vuotiaat pojat sekä ihana vaimo mukana arjen riennoissa.

Juuso Helokankaalla on pitkä kokemus myyntivalmentajana ja valmentaa monia Trainers’ Housen asiakkaita tekemään ratkaisukeskeistä myyntiä.