Henri Huittinen

LinkedIn

henri.huittinen@trainershouse.fi

+358 40 777 0090

Henri toimii Trainers’ Housella muutoskonsulttina. Ennen Trainers’ Housen uraansa Henri työskenteli automyyjänä kotikaupungissaan Kuopiossa, mikä on kerryttänyt hänelle ymmärrystä B2C toimintaympäristöstä. Henrin eritysosaamiseen kuuluu ihmissuhdetoiminta, sosiaaliset taidot ja myynti. Myöskin hänen työkokemuksensa yksityisjahdilla on opettanut Henrille paljon palvelusta.
Henrin vahvuudet ovat käytännönläheisten toimialojen ja -ihmisten kanssa toimimisessa. Myös tunneälykkyys on yksi Henrin vahvuuksista. Hänen pitkän ajan unelmansa on ihmisten johtaminen oman henkilökohtaisen kehityksensä kautta.
Henrin vakioharrastuksiin kuuluvat lenkkeily, säännöllisen epäsäännöllinen kuntosaliurheilu ja lukeminen. Hänen arkeensa iloa tuo herkullinen ruoka sekä hyvä juoma tasokkaasti toistetun musiikin kera.

Henri liisaa välillä perheeltänsä pientä ja valkoista, maailman ensimmäistä leasing-villakoiraa Pyryä, joka auttaa häntä pysähtymään ja elämään hetkessä. Toisinaan arjen keskellä pysähtymiseen vaihtelua tuo vauhdikas moottoriurheilu ja nopeat laitteet, jotka saavat Henrin elämään täysillä.