Johanna Kukka

LinkedIn Twitter

johanna.kukka@trainershouse.fi

Elämää opiskeleva ja ihmisiä rakastava. Ihmisiä opiskeleva ja elämää rakastava.
Johanna on opiskellut sekä työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa, mutta varsinaisesti keskittynyt viime vuosina sisällöntuotantoon. Hän saa usein kiitosta kokonaisuuksien kiteyttämisestä ja oivaltavien näkökulmien tuomisesta. Johanna on tuottanut Jari Sarasvuota vuodesta 2017 Yle Puheen monologeista lähtien.

Johannan kädenjälki näkyykin monissa Trainers’ Housen ohjelmissa, kuten Aamulenkki, Mojo Mornings, Business Mojo, Mojo Tomorrow ja Fight Club.

Hän on ympärivuotinen pyöräilijä, vaihteluvälillä -30 pakkasta – +30 hellettä. Jokapäiväinen lenkki kauniissa maisemissa pitää myös pään kunnossa. Johanna liikkuu mieluiten ulkona, luonnosta palaa aina uudistuneena. Hän on loputtoman utelias ja pitää ihmistä äärettömän kiinnostavana, siksi lukee valtavasti – kaikkea mahdollista. Eniten iloa tuo tietysti hyvät ihmissuhteet, aikaa ja huomiota siis tärkeimmille.

Ihmiset ovat taipuvaisia vastaamaan siten kuin heitä kohdellaan. Jos puhuttelee heidän potentiaaliaan ja sitä astetta parempaa versiota itsestään, hyvin usein ihmiset haluavat olla sen arvoisia. Niinpä Johanna tekee tätä tietoisesti ja nauttii, kun näkee ihmisten kasvavan – huomaamatta.