Anna Perho

LinkedIn Twitter Instagram

anna.perho@trainershouse.fi

+358 41 590 015

Anna on valmentaja, jolla on rautainen kokemus mediasta ja sisällöntuotannoista. Hän on työskennellyt kolumnistina ja toimittajana Suomen suurimmissa sanoma- ja aikakauslehdissä, juontanut ja käsikirjoittanut tv-tuotantoja ja työskennellyt kuusi vuotta radion aamushow’n juontajana. Hän on myös kirjoittanut useita bisnes- ja self help -kirjoja, joista tuorein on hankalia vuorovaikutustilanteita käsittelevä Suorat Sanat.

”Trainers’ Housen mediamahdollisuudet ovat toteutunut unelma. Ne mahdollistavat vaikuttavan sisällöntuotannon tavalla, johon aikanaan pystyivät vain perinteisen median raskaimmat pelurit.”

Valmentajana Annan valmennusote on napakka ja käytännönläheinen. Hänen core-aiheitaan ovat itsensä johtaminen, muutoksissa pärjääminen ja hankalat vuorovaikutustilanteet.

Anna ei ole piirileikki-ihminen, vaan tähtää mieluummin siihen, että ihminen pystyy soveltamaan valmennuksessa saamiaan oivalluksia välittömästi arkeensa. Puhe yrityskulttuurista ja hengestä on turhanpäiväistä, jos mukaan ei kytketä vahvaa tekemisen meininkiä. Maailma muuttuu tekemällä, eikä ”miettimällä vielä vähän”.

Vapaa-ajalla Anna viihtyy kirja kädessä tai peukalo keskellä kämmentä wanhan hirsitalon remppaajana. Golfaajana hänen ehdoton vahvuutensa on käveleminen. Annalla on myös räjäytyslupakirja.

Kuuntele Annan Perho: Rajoilla -podcast tästä