Ella Rautamaa

LinkedIn

+358 40 356 5773

Ella työskentelee Trainers’ Housen projektipäällikkötiimin vetäjänä sekä vastaa yhtiön asiakaskokemuksesta. Aiemmin Ella veti Turun toimistoa. Ellan alaisuudesta on lähtenyt paljon ihmisiä seuraavan tason tehtäviin, ja nykyinen Torreviejan valmennuskeskus onkin leikkisästi nimetty Turun satelliittitoimistoksi, sillä tiimistä suurin osa on Turku-lähtöisiä.

Ennen työuraansa Trainers’ Housella Ella paahtoi ravintola-alalla ja erilaisissa myyntitehtävissä. Hän on päässyt kokeilemaan siipiään myös karkkikauppayrittäjänä Naantalin vanhassa kaupungissa. Ellan vahvuus on edestäpäin johtaminen sekä yksilön vahvuuksien tunnistaminen ja edelleen vahvistaminen. Projektinjohtaminen on tullut myös vuosien varrella tutuksi ja Ella onkin päässyt johtamaan tytäryhtiön isoimpia asiakkuuksia. Projektijohtamisen osalta on tärkeää, että sovittuja pelisääntöjä noudatetaan ja asioita ei monimutkaisteta. Ella uskoo, että avoin asiakassuhde on avain toimivaan yhteistyöhön.

Tiimiläiset kuvailevat Ellaa esihenkilönä aurinkoiseksi ja kannustavaksi. Hän johtaa näyttäen itse esimerkkiä ja pyrkii olemaan mahdollisimman paljon läsnä. Ellan taktiikka johtamisessa on antaa ihmisille vapautta ja vastuuta sopivassa balanssissa. Siemen esimiestyölle on istutettu kenties jo kouluaikoina; Ella on toiminut sovittelijaoppilaana sekä Mannerheimin lastensuojeluliiton ystäväoppilaana.

Vapaa-aika kuluu pitkälti veneilyn, mökkeilyn, laskettelun ja matkustelun parissa. Ella on kuulunut aikoinaan Suomen ratsastusmaajoukkueeseen. Tänä päivänä suuremmat nelijalkaiset ja 24/7 aika tallilla on vaihtunut ystävien kanssa vietettyyn aikaan ja pienempiin nelijalkaisiin; koiriin. Koirat ovat Ellan heikkous ja hän uskaltaakin väittää, että tuntee lähes jokaisen olemassa olevan koirarodun.