Myyntijohdon valmennusohjelma

Myyntijohtajan seuraava taso

Tähän ohjelmaan on tiivistetty rautainen myynnin ja myyjien johtamisen osaamisemme konkreettisiksi johtamisvälineiksi. Myyntijohdon valmennusohjelman on käynyt läpi 400 myynnistä vastaavaa johtajaa. Valmennuskokonaisuuden avulla ihmiset ovat nostaneet sekä omaa tasoaan, että tiimin tulokset uudelle tasolle.

Osallistujat kiittävät:
Mahdollisuudesta pysähtyä hyvässä seurassa pohtimaan myynnin- ja myyjien johtamiseen liittyviä kysymyksiä. Ideoista ja työkaluista, jotka on helppo viedä osaksi omaa myynnin johtamisen pelikirjaa.
Sparrauksesta sekä valmentajien, että muiden osallistujien kesken.
Energiasta, inspiraatiosta ja itsevarmuuden kasvusta.

Lupaamme, että tämän ohjelman avulla nouset myyntijohtajana seuraavalle tasolle!


Hyödyt
Tämän ohjelman avulla rakennat itsellesi 2020-luvun myynnin johtamisen pelikirjan, jonka avulla varmistat tulevaisuuden myynnin kasvun.

Saat käyttöösi parhaat mallit ja työkalut voittavan myyntikulttuurin rakentamiseksi.

Kaikki ohjelman läpikäyneet pääsevät osaksi Trainers’ Housen Sales Directors’ Clubia.

Kenelle?
• Sekä aloitteleville että kokeneille myyntipäälliköille ja -johtajille.
• Myyntiä oman toimen ohessa johtaville.
• Yrittäjille, toimitusjohtajille, liiketoimintajohtajille.
• Johtajille, jotka haluavat laajentaa ymmärrystään myynnin johtamisesta.

Valmentajana toimii Marko Lehtinen.

Valmennusohjelma käynnistyy maaliskuussa 2023 ja päättyy elokuussa 2023. Katso tarkempi aikataulu ladattavasta esitteestä.

Kiinnostuitko valmennusohjelmasta? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä:”Myyntijohdon valmennusohjelma oli käytännönläheistä koulutusta innostavien valmentajien vetämänä. Koulutus antoi hyviä työkaluja päivittäiseen tekemiseen, hankalien asioiden eteenpäin viemiseen sekä muutosjohtamiseen. Myynnin johtamisen systematiikan korostaminen ja tärkeiden asioiden toistaminen läpi kurssin toimi. Kurssilla tutustui mahtaviin ihmisiin ja heiltä saa varmasti sparraus-apua tulevaisuudessa. Valmennus sopii uusille sekä vanhoille myyntijohtajille & -päälliköille. Antaa paljon varmasti kaikille. Miksi ei myös liiketoimintojen vetäjille ymmärtämään paremmin myynnin logiikkaa."
Mikko Kokkonen
Aluemyyntipäällikkö, Teollisuuspalvelut, Lassila & Tikanoja Oyj