Palvelut HR / HRD:lle

Ihmiset ovat minkä tahansa yrityksen tärkein voimavara. Ihminen on ollut yksi Trainers’ Housen arvoista jo vuosikymmenien ajan. Me autamme ihmistä eteenpäin.

Parhaat ihmiset tulevat yritykseen töihin, koska yrityksen tarina houkuttelee heitä. Parhaat ihmiset lähtevät, koska he pettyvät johtamiseen.

Sen lisäksi, että tuemme asiakkaitamme rekrytoinnin ja lähijohtamisen suhteen, autamme HR- ja HRD-ihmisiä pitämään huolta porukastaan myös osaamisen ja työssä jaksamisen osalta.

Viritämme ja virkistämme yrityskulttuuria ja teemme siitä teille kilpailuedun.

Työkyvyn johtamisen palvelumme on suunniteltu kymmeniä arvokisamitaleja valmentajana voittaneen Jarmo Riskin osaamiseen nojaten. Me tiedämme, miten pidetään ihmiset työkykyisinä, motivoituneina ja innostuneina.

Ammatillisen kasvun osalta meillä on vuosikymmenten kokemus. Olipa kysymys myyntitaitojen, lähijohtamisen tai yleisen ammatillisen osaamisen kasvattamisesta, meiltä löytyy tilanteeseen sopiva ratkaisu – joko täsmävalmennuksena tai pidempänä kehityshankkeena.

Tuemme asiakkaitamme myös sisäisen viestinnän saralla – sekä tarinankerronnan että vaikkapa verkkotapahtumien avulla.

Keskustellaanko? (Siitä on todennäköisesti iloa ja hyötyä)

On hyvinkin mahdollista, voisimme olla sinulle ja teille avuksi. Jotta tähän saataisiin varmuus, on hyvä keskustella tilanteestanne henkilökohtaisesti.

Täytä alla oleva lomake. Meiltä otetaan sinuun yhteyttä ja ehdotetaan kalenteriaikaa tapaamiselle asiantuntijamme kanssa. Hän tuo tapaamiseen näkemyksensä ja osaamisensa, sinä tuot tilannekuvan tämän hetken toiminnastanne. Tapaamisen aikana selviää, kannattaako jatkaa keskustelua.

Lomakkeen täyttäminen ei velvoita mihinkään.