Palvelut lähijohtajalle

Esimiestyö, esihenkilötyö, lähijohtaminen, ihmisten johtaminen… rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Riippumatta siitä, mitä nimitystä teillä lähijohtajista käytetään, on kiistatonta, että heidän roolinsa liiketoimintanne tulevaisuuden tekijöinä on merkittävä.

Ihmisten välisen yhteistyön tulokset riippuvat suurelta osin siitä, miten laadukasta lähijohtaminen tai esimiestyö on.

Me autamme asiakkaittemme lähijohtajia monin tavoin. Luomme ja kehitämme lähijohtamisen prosesseja, selkeytämme sisäistä viestintää, muotoilemme yrityskulttuuria, tuemme työkyvyn johtamista sekä autamme niin lähijohtajia kuin muutakin henkilöstöä ammatillisen kasvun suhteen.

Keskustellaanko? (Siitä on todennäköisesti iloa ja hyötyä)

Todennäköisintä on, että teidän lähijohtamisessanne on vielä kehittämisen varaa. On myös hyvin todennäköistä, että me olemme jo jonkun toisen asiakkaan kanssa ratkaisseet juuri ne ongelmat, jotka tällä hetkellä mieltä painavat.

Luultavasti siis pystymme olemaan avuksi. Jotta tähän saataisiin varmuus, on hyvä keskustella tilanteestasi henkilökohtaisesti.

Täytä alla oleva lomake. Meiltä otetaan sinuun yhteyttä ja ehdotetaan kalenteriaikaa tapaamiselle asiantuntijamme kanssa. Hän tuo tapaamiseen näkemyksensä ja osaamisensa, sinä tuot tilannekuvan tämän hetken toiminnastanne. Tapaamisen aikana selviää, kannattaako jatkaa keskustelua.

Lomakkeen täyttäminen ei velvoita mihinkään.