Palvelut myynnille ja myyntijohdolle

Trainers’ House on todennäköisesti Suomen paras myynnin asiantuntijatalo. Meillä on yli 30 vuoden kokemus myynnin tukemisesta ja kehittämisestä, ja vuosien varrella olemme kouluttaneet tuhansia myyjiä ja satoja myyntijohtajia. Tulokset puhuvat puolestaan.

Riippumatta siitä, onko haasteena uusasiakashankinta, myyntitiimien toiminnan kehittäminen, myyntijohtamisen kehittäminen, vaikeissa neuvotteluissa onnistuminen, maineen kartuttaminen, uuden tai nykyisen markkinan kartoittaminen tai myyjien henkilökohtaisen osaamisen kehittäminen, meiltä luultavasti löytyy ratkaisu teille.

Teemme yhteistyötä myyntiorganisaatioiden kanssa sekä lyhyellä että pidemmällä tähtäimellä, täsmäratkaisuista laajoihin strategisiin remontteihin.

Viime vuosina olemme auttaneet asiakkaita erityisesti etämyynnin osaamisen kehittämisessä, uusasiakashankinnan vauhdittamisessa tai uusien markkinoiden avaamisessa (esimerkiksi myynnillisten verkkolähetysten avulla).

Keskustellaanko? (Siitä on todennäköisesti iloa ja hyötyä)

Todennäköisintä on, että teidän myynnissänne on vielä kehittämisen varaa. On myös hyvin todennäköistä, että me olemme jo jonkun toisen asiakkaan kanssa ratkaisseet juuri ne ongelmat, jotka tällä hetkellä mieltä painavat.

Luultavasti siis pystymme olemaan avuksi. Jotta tähän saataisiin varmuus, on hyvä keskustella tilanteestasi henkilökohtaisesti.

Täytä alla oleva lomake. Meiltä otetaan sinuun yhteyttä ja ehdotetaan kalenteriaikaa tapaamiselle asiantuntijamme kanssa. Hän tuo tapaamiseen näkemyksensä ja osaamisensa, sinä tuot tilannekuvan tämän hetken toiminnastanne. Tapaamisen aikana selviää, kannattaako jatkaa keskustelua.

Lomakkeen täyttäminen ei velvoita mihinkään.