Palvelut yrittäjille

Trainers’ Housen historiasta johtuen yrittäjät ovat poikkeuksellisen lähellä sydäntämme. Rakastamme nähdä, kun asiakkaamme nousee kerta toisensa jälkeen uudelle tasolle, niin liiketoiminnan näkökulmasta, johtajana kuin ihmisenäkin.

Teemme töitä kaikenlaisten yrittäjien kanssa riippumatta yrityksen koosta tai vaiheesta. Startupeja autamme erityisesti alkuvaiheen uusasiakashankinnassa sekä rekrytoinnissa, pk-yrityksiä lisäksi niin myynnin johtamisen, uusasiakashankinnan, strategian uusimisen, strategian jalkauttamisen, asiakaskokemuksen kehittämisen, neuvottelutaidon, johtoryhmätyöskentelyn, lähijohtamisen kuin henkilöstön ammatillisen kasvun kanssa.

Liiketoiminnan kasvaessa myös yrityksen identiteetti ja yrityskulttuuri muuttuu. Tätä muutosta tuemme tarinankerronnan sekä prosessien kehittämisen avulla.

Me mediallistamme johtamista. Johtamisen mediallistaminen tarkoittaa sitä, että johtajan johtamisintentio muutetaan ihmisten toiminnaksi vaikuttavan viestinnän keinoin. Me siis muotoilemme strategista viestiä niin, että ihmisten tieto, tunne ja toiminta muuttuvat.

Rakennamme asiakkaillemme mainetta, koska kuuluisalle kaikki on helpompaa.

Ei pidä myöskään unohtaa johtajan omaa jaksamista tai kasvua. Meillä on valmennuksia ja valmennuksellisia yhteisöjä niin muutosjohtamisen työkalujen oppimiseen (Johtajan Läpimurto-ohjelma), toimeenpanokyvyn varmistamiseen (Lean Leadership) kuin yleiseen sparrailuun ja aivojen tuulettamiseen (Mojo Family).

Keskustellaanko? (Siitä on todennäköisesti iloa ja hyötyä)

Todennäköisintä on, että sinun bisneksessäsi on vielä kehittämisen varaa. On myös hyvin todennäköistä, että me olemme jo jonkun toisen asiakkaan kanssa ratkaisseet juuri ne ongelmat, jotka tällä hetkellä mieltä painavat.

Luultavasti siis pystymme olemaan avuksi. Jotta tähän saataisiin varmuus, on hyvä keskustella tilanteestasi henkilökohtaisesti.

Täytä alla oleva lomake. Meiltä otetaan sinuun yhteyttä ja ehdotetaan kalenteriaikaa tapaamiselle asiantuntijamme kanssa. Hän tuo tapaamiseen näkemyksensä ja osaamisensa, sinä tuot tilannekuvan tämän hetken toiminnastanne. Tapaamisen aikana selviää, kannattaako jatkaa keskustelua.

Lomakkeen täyttäminen ei velvoita mihinkään.