Keskity tekemiseen, älä tuloksiin

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Pitäisikö tänä vuonna saada tuloksia aikaan?

Voi hyvin olla, että alkuvuoden aikana teillä on aloitettu jotakin uutta. Jotakin, mistä pitäisi saada tuloksia aikaan. Voi myös olla, että niitä tuloksia joutuu odottamaan jonkun aikaa.

Odottaessa ei kannata kuitenkaan keskittyä niihin tuloksiin, vaan johonkin aivan muuhun. Haluan kertoa sinulle tähän liittyen tarinan.

Yosemiten pystysuoran Dawn Wall seinämän on ensimmäisenä kiivennyt yhdysvaltalainen vapaakiipeilijä Tommy Caldwell. Itse kiipeäminen kesti 19 päivää, mutta projekti kokonaisuudessaan kesti 6 vuotta – valmistelua ja treeniä. Kuuden vuoden ajan Tommy treenasi niitä osataitoja, jota vaadittiin, että hän onnistui kiipeämään tuon pystysuoran seinämän.

Todennäköisesti teidänkin tulokset on kiinni siitä, että sinä ja ihmisesi opitte tekemään jotakin toisin. Ja se vaatii toistoja.

Jos siis keskitytte vain tuloksiin, ette jaksa tehdä niitä toistoja, joita onnistuminen vaatii. Mutta jos keskitytte tekemiseen, niin kyllä ne tulokset seuraa perästä.

Siispä tällä viikolla hae ne kiksit tekemisestä, älä tuloksista.

Emilia Tauriainen
Energinen, touhukas ja aikaansaava Emilia vastaa Trainers’ Housen rekrytoinnista ja avustavien konsulttien tiimistä. Tutustu Emiliaan tarkemmin täällä!