Video: Kuka vakuuttaa parhaiten?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle miellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Uskotko myyjää vai jo ostanutta asiakasta?

Jos yritän myydä sinulle jotain, niin kumpaa uskot enemmän; minua myyjänä vai hyvää ystävääsi?

Tietysti hyvää ystävääsi.

Entä sitten minua myyjänä vai muuta asiakasta, joka on meiltä jo ostanut?

No tätä asiakasta tietenkin.

Myyjänä on sellainen huono puoli, että kun olemme myymässä niin olemme myyjän asemassa; ostaja vähän epäilee, että mitähän tuolla myyjällä on nyt mielessä..

Näin vakuutat epäröivän asiakkaan

Annan sinulle yhden alihyödynnetyn työkalun.

Referenssit.

Ota nämä tällä viikolla käyttöön.

Minimissään se on sitä, että kun pohdit kuka voisi suositella sinua, niin tarjoa potentiaaliselle asiakkaalle mahdollisuus soittaa yhdelle tai kahdelle teiltä ostaneelle asiakkaalle. Tämä on jo hyvä taso.

Jos haluat mennä vähän pidemmälle, niin olen kuullut että jotkut mustan vyön myyjät kuvaavat videoita omista asiakkaistaan, joissa asiakas kertoo itse käyttäneensä yrityksenne palveluita ja suosittelevan niitä muillekin. Ihan siis henkilökohtainen video.

Kerran kävi myös näin; etsin potentiaalista vakuuttajaa ja tutkin LinekdIniä ja Facebookia. Löysin sieltä henkilön, joka tunsi tämän potentiaalisen asiakkaani, mutta hän ei ollut virallinen referenssimme. Kun välitin tiedot potentiaaliselle asiakkaalle, niin hän totesi: ”Soitan mielelläni, tämä henkilö on serkkuni”.

Kun nyt mietit kuka voisi auttaa sinua kotiuttamaan seuraavan kauppasi, niin pohdi kuka vakuuttaa parhaiten. Sinä vai joku muu?

Marko Lehtinen