Video: Mitä kulttuurin muuttaminen todella tarkoittaa?

Lataa maksuton työkalu oman kulttuurimuutoksen hahmottamiseksiSaat samalla Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Mistä mihin yrityskulttuurin pitäisi muuttua?

Onko yrityksessänne keskusteltu siitä, että yrityskulttuurin pitäisi muuttua? Tällainen ylätason keskustelu on melko tyypillistä. Oletteko kirkastaneet yhdessä mitä itse asiassa tarkoittaa, että kulttuurin pitäisi muuttua? Me autamme asiakkaitamme tässä hyvin usein ja käytämme apuna yksinkertaisia muutosnuolia (lataa omasi ylhäältä!). Autamme kirkastamaan, että mistä mihin kulttuurin pitäisi muuttua. Miten asenteiden pitäisi muuttua? Miten käyttäytymisen pitäisi muuttua? Miten johtamisen pitäisi muuttua? Miten viestinnän pitäisi muuttua?

Otetaan muutama esimerkki.

”Sen sijaan, että olemme nykyään todella sisäänpäinkääntyneitä, meidän pitäisi olla asiakaskeskeisempiä.”
”Sen sijaan, että johdamme fiilispohjalta, niin meidän pitäisi johtaa tiedon ja faktojen pohjalta.”
”Sen sijaan, että meidän tiimit tekevät töitä siiloissa, niin meidän pitäisi tehdä todella tiivistä yhteistyötä yrityksen sisällä.”

Nämä teemat voivat tuntua yleisiltä. On kuitenkin todella tärkeää kirkastaa ja tehdä konkreettisia valintoja, että miten kulttuuria halutaan varsinaisesti muuttaa. Kulttuurin muuttaminen vaatii aktiivisia valintoja ja aktiivista johtamista.

Haluatko keskustella lisää kulttuurin muuttamisesta? Ota yhteyttä niin jutellaan!