Ohjelmat

Tältä sivulta löydät kaikki Trainers' Housen talk show- sekä podcast-ohjelmat.

Alea Iacta Est

Ihmisen elämässä tulee vastaan hetkiä, joissa kohtalo vaihtaa raidetta. Trainers’ Housen toimitusjohtaja Arto Heimonen on aina ollut kiinnostunut siitä, mitä tapahtuu ennen näitä hetkiä, näissä hetkissä – ja niiden jälkeen.

Arton talk show Alea Iacta Est keskittyy poikkeuksellisten yksilöiden elämään, valmistautumiseen, menestyksen salaisuuteen sekä elämän tarkoitukseen.

Katso Alea Iacta Est -ohjelman kaikki jaksot

Alumnit

Trainers’ Housen THGA-ohjelmaan on vuosien varrella osallistunut pitkälle toista tuhatta nuorta, joita elämä on kuljettanut kiinnostaviin määränpäihin.

Mitä heille kuuluu nykyään? Minkälaista viisautta he ovat kerryttäneet omalla matkallaan?

Katso Alumnit-ohjelman kaikki jaksot

Kassandran huuto

Kassandran huuto on Trainers’ Housen ja Jari Sarasvuon talkshow, jossa väärinymmärretyt oraakkelit pääsevät jakamaan näkemyksensä maailman nykytilasta ja tulevaisuudesta. Luvassa on häiritseviä – ja siksi kiinnostavia – ajatuksia, jotka pakottavat sinut huomioimaan asioita, joita et muuten hoksaisi pohtia.

Katso Kassandan huuto -ohjelman kaikki jaksot

Mullistavia yrittäjätarinoita: Logos

Kaikki mikä on, on peräisin siitä, mikä ei ole. Olematon synnyttää olevaista, näkyvä hedelmöitetään näkymättömästä.

Kaikki sikiää sanasta. Ideat tuottavat maailmaan ilmiöitä, ajattelu asioita, mahtisanat materiaalisia seuraamuksia. Ensin on ajatus, periaate, alkusyy, joka manifestoituu materiaksi kolmen vanhemman yhdynnässä: henki, hiki ja riski.

Tajuatko? Jos ymmärrät, osaatko soveltaa? Älä sure, se ottaa kaikilta aikansa.

Tällaisia ovat tyhjästä todellisuutta muotoilevat pienen luomistyön mestarit. He ovat uutta luovia yrittäjiä ja toimialansa fossiloituneita käytäntöjä murtavia johtajia.

Katso Logos-ohjelman kaikki jaksot

Perho: Rajoilla

Anna Perhon ja Trainers’ Housen uusi Rajoilla-ohjelma käsittelee muun muassa traumoja ja niiden jälkeistä kasvua, perfektionismia, riippuvuuksien aiheuttamaa häpeää sekä uskottomuutta.

Tulossa toukokuussa 2022.

Katso Perho: Rajoilla -ohjelman jaksot

Sales Directors’ Club

Kaikki mitä yrityksessä tehdään on kulu, kunnes joku myy jollekin toiselle jotain. Tähän faktaan nähden myynnin arvostus on käsittämättömän alhainen. Samoin on myynnin johtamisen laita.

Taitava myyntijohtaja tekee ihmeitä paitsi yrityksen tulokselle, myös tuotekehitykselle, innovaatiolle ja kulttuurille.

Trainers’ Housen myyntijohdon valmentajan Marko Lehtisen uusi talk show Sales Directors’ Club hälventää mystiikkaa myynnin johtamisen ympäriltä.

Ohjelmassa Markon vieraaksi saapuu myyntijohtajia, joiden kertomusten avulla avataan, mistä myynnin johtamisessa on kyse.

Katso Sales Directors' Club -ohjelman kaikki jaksot

Siirtymäriitti

Viisas päästää irti menneestä – jotta voisi tarttua tulevaan.

Siirtymäriitti on Jari Sarasvuon jokasunnuntainen podcast, jossa Jari tarjoaa sinulle havaintoja menneen viikon varrelta sekä eväitä tulevan viikon varalle. Siirtymäriitissä hyvästellään jotain vanhaa ja aloitetaan jotain uutta.

Uusi podcast-jakso julkaistaan sunnuntaina kello 9.00 – voit siis nauttia podcastista aamukahvia siemaillen. Uusia jaksoja julkaistaan sunnuntaisin vain Trainers’ Housen valmennuspalvelussa.

Kuuntele Siirtymäriitti-podcast