Ammatillinen kasvu

Trainers’ House tunnetaan valmennusliiketoiminnastaan. Tänä päivänä teemme paljon muutakin, mutta ammatillinen kasvu (ja erityisesti ihmisenä kasvaminen) on edelleen olennainen osa työtämme.

Meiltä löytyy ratkaisuja niin ihmisten omatoimiseen valmentautumiseen (katso verkkovalmennuspalvelumme tarjonta), yksilölliseen valmentautumiseen (katso avoimet valmennusohjelmamme) kuin vaikkapa koko henkilöstön ammatilliseen kasvuun.

Tuotamme asiakkaillemme räätälöityjä treeniohjelmia ja pidempiäkin valmennushankkeita, minkä lisäksi olemme tuoneet myös asiakkaiden saataville legendaarisen sisäisen koulutusohjelmamme Trainers’ House Growth Academyn.

Growth Academyssa Trainers’ Housen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Jari Sarasvuo valmentaa osallistujia yhdestätoista avainteemasta. Kerran kuussa osallistujat pääsevät mukaan Jarin live-verkkovalmennukseen, minkä lisäksi tarjolla on digitaalista sisältöä.

Meiltä löytyy todennäköisesti ratkaisu tilanteeseesi

On vähän tylsää todeta, että me osaamme auttaa riippumatta siitä, mikä tilanteesi on. Mutta kolmenkymmenen vuoden aikana olemme ehtineet nähdä hyvin monta erilaista tilannetta. On epätodennäköistä, että vastaan tulisi täysin ennennäkemätön pulma.

Jos niin kuitenkin käy, eiköhän siitäkin selvitä.

Täytä alla oleva lomake. Varataan kalenterista aikaa sinun ja asiantuntijamme keskustelulle. Keskustelu ei velvoita mihinkään, mutta siitä voi olla yllättävää hyötyä – päädyimmepä yhteistyöhön tai emme.