Markkinan kartoittaminen

Myyntiä voi tehostaa vain rajallisesti. Jossain vaiheessa kasvu edellyttää uuden markkinan avaamista ja valtaamista – joko samassa asiakassegmentissä uusilla tuotteilla, tai kokonaan uudessa asiakaskunnassa.

Ennen kuin uudelle markkinalle säntää päätä pahkaa, on viisasta kartoittaa markkinan potentiaali ja todentaa arvaus asiakastarpeesta oikeaksi.

Me voimme auttaa kartoittamaan markkinan tarpeita, teihin liittyvää sentimenttiä, product-market fitiä tai muita sellaisia tekijöitä, joiden pohjalta voidaan turvallisesti tehdä isompia päätöksiä uusille markkinoille menosta.

Kolmivaiheinen lähestymisemme markkinakartoitukseen

Me emme tee markkinakartoitusta norsunluutornista käsin, vaan jalkaudumme asiakasrajapintaan. Markkinakartoituksessa on aina mukana kolme avainelementtiä:

  • Tarinan ja hissipuheen muotoilu
  • Potentiaalisten asiakkaiden kanssa keskustelu ja tarpeen todentaminen
  • Kaupallisen potentiaalin arviointi

Meillä on kädet vahvasti savessa, mistä syystä saamme konkreettista, luotettavaa tietoa asiakasrajapinnasta. Ei arvailuja, vaan kokeiluja.

Tutustu asiakasesimerkkiin: Case KONE 24/7 Connected Services

Yllätyin yhteistyössämme, kuinka nopeasti koko operaatio saatiin käynnistettyä. Konseptia tämän kaltaiseen työhön ei ollut valmiina olemassa. Tämä ei ollut ihan perinteinen toimeksianto. Kokeilimme rohkeasti uusia asioita myynnissä Trainers’ Housen kanssa”, KONE 24/7 Connected Services -palveluiden tuotelinjajohtaja Tero Lehtonen kertoo.

”Halusimme kiihdyttää 24/7 -palvelun myyntiä. Aktiivisuutta pienten ja keskisuurten asiakkaiden kanssa täytyi lisätä. Ratkaisevaa kumppanivalinnassa oli se, että uskoimme Trainers’ Housen kykyyn löytää oikeat ihmiset. Trainers’ Housella on uniikki tapa lähestyä myyntiä”, Emilia Taskinen KONEen strategiatiimistä kertoo.

Avataanko teillekin uusi markkina?

Täytä alla oleva lomake. Me olemme sinuun yhteydessä ja kalenteroimme yhteisen keskusteluhetken asiantuntijamme kanssa. Keskusteleminen ei velvoita sinua mihinkään, mutta voi ratkaisevasti kirkastaa tämän hetken ongelmia ja johtaa helpotukseen.