Sisäinen viestintä

Trainers’ Housen missiona on auttaa ihmistä eteenpäin. Eteenpäin pääsee ainoastaan yhteistyöllä.

Yhteistyö puolestaan edellyttää sitä, että ihmiset ymmärtävät, mitä yhdessä olisi tarkoitus tehdä. Eli laadukasta sisäistä viestintää.

Sisäisen viestinnän tarpeet ovat moninaiset. Meidän osaamisemme auttaa erityisesti alla olevissa tilanteissa.

Lanseeraukset / muutoshankkeet

Silloin, kun käsillä on isompi viestittävä muutos, meidän osaamisestamme on apua. Olemme auttaneet asiakkaita viemään läpi pieniä ja suuria muutoksia vuosikymmenten ajan.

Tiedämme, miten porukan saa innostumaan, ja miten tärkein viesti kannattaa suunnitella, jotta se jäisi elämään ihmisten sydämissä ja mielissä.

Tärkeät projektit tarvitsevat huomiota, jotta ne voi ylipäänsä saada jalalle. Tässä työssä olemme auttaneet lukemattomia asiakkaita – ja voimme auttaa myös sinua.

Arjen sisäinen viestintä

Johtaminen on isolta osin viestintää. Samoin lähijohtaminen. Me autamme asiakkaitamme suunnittelemaan tai uudelleensuunnittelemaan arjen viestinnän foorumeita ja prosesseja, jotta tärkeimmät asiat pysyisivät ihmisten mielissä.

Keskustellaanko?

Varmimmin teille sopiva ratkaisu löytyy keskustelemalla. Täytä alla oleva lomake. Varataan kalenterista aikaa sinun ja asiantuntijamme keskustelulle. Keskustelu ei velvoita mihinkään, mutta siitä voi olla yllättävää hyötyä – päädyimmepä yhteistyöhön tai emme.