Strategian uudistaminen

Strategian uudistamiseen on tarjolla monenlaista apua ja kumppania. Jotkut haluavat uudistaa strategian täysin omin voimin. Milloin ja miksi kannattaa ottaa Trainers’ House avuksi strategian uudistamiseen?

Ensimmäinen kriteeri: haluatteko kumppanin, joka myötäilee teitä – vai kumppanin, joka haastaa? Jos myötäilevän kumppanin, me emme välttämättä ole oikea auttaja teille. Strategiatyötä tehdessä pyrimme kaivamaan esiin todellisen tilanteen ja kyseenalaistamaan oletuksia, jotta syntyvän strategian varaan uskaltaa rakentaa tulevaisuutta.

Toinen kriteeri: halutaanko uusi strategia kytkeä toteutukseen välittömästi, ja halutaanko strategian arkeen vientiin ulkopuolista apua? Jos haluatte tehdä jalkautuksen omin voimin, voimme toki auttaa strategian luomisen kanssa, mutta rehellisyyden nimissä on todettava että meidän mahdollisesta lisäarvostamme jää iso osa hyödyntämättä.

Me olemme kumppanina parhaimmillamme silloin, kun uutta luodaan ja viedään käytäntöön tiiviissä yhteistyössä, vahvasti toimeenpanoon nojaten.

30 vuoden aikana olemme nähneet monenlaisia muutoshankkeita, ja tiedämme miksi valtaosa yritysten kehityshankkeista epäonnistuu.

Jotta meidän asiakkaamme eivät epäonnistuisi, olemme luoneet Muutoksen neljä matkaa -viitekehyksen, jonka avulla tuemme strategian ja muiden tärkeiden muutosten toteutumista.

Olemmeko teille oikea kumppani?

Paras tapa selvittää, olemmeko teille oikea strategiakumppani, on keskustella tilanteestanne. Täytä alla oleva lomake. Varataan kalenterista aikaa sinun ja asiantuntijamme keskustelulle. Keskustelu ei velvoita mihinkään, mutta siitä voi olla yllättävää hyötyä – päädyimmepä yhteistyöhön tai emme.