Verkkotapahtumatuotanto

Trainers’ Housen Mojo Studio on TV-tasoinen studio, jossa on järjestetty niin pieniä kuin suuria tapahtumia sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön.

Trainers’ Housen Media-tiimi pitää huolta tapahtumanne onnistumisesta suunnitteluprosessin alusta lähetykseen ja tallenteen jälkihyödyntämiseen asti.

Koko päivän tapahtumat

Olemme tuottaneet asiakkaillemme ja asiakkaittemme kanssa laajempiakin tapahtumakokonaisuuksia, joista mainittakoon esimerkiksi Caverionin Vuoronvaihto-tapahtuma, Kotipizzan kaikkien yrittäjien Ruskapäivät-tapahtuma sekä Fujitsun koko Suomen henkilöstön kesäjuhlat.

Covid-pandemian aikana rakensimme ja hioimme tuotantomallin, jonka ansiosta asiakkaan ei tarvitse jännittää, onnistuuko tapahtuma – me pidämme siitä huolen. Johdamme tapahtuman tuotantoa niin sisällöllisesti kuin teknisesti, ja otamme projektin hellään huomaamme.

Asiakkaamme voi keskittyä olemaan oman alansa asiantuntija – me hoidamme loput.

Kickoffit / kumppanitapahtumat

Jos henkilöstö on maantieteellisesti hajanaista ja/tai tarvitsee tavoittaa vaikkapa eri puolella maailmaa olevat yhteistyökumppanit, Mojo Studio on mainio paikka viestiä.

Voimme toteuttaa tapahtumanne joko yksisuuntaisena verkkolähetyksenä tai kaksisuuntaisena Teams-/Zoom-tapaamisena. Tarvittaessa mukaan saadaan etäyhteyksillä esiintyjiä mistä päin maailmaa tahansa – myös yksisuuntaiseen verkkolähetykseen.

Näidenkin projektien osalta meiltä saa studion/lähetyksen avaimet käteen -periaatteella.

Talk show’t / tarinallistetut tuotannot

Yllä mainittujen lisäksi olemme tuottaneet asiakkaillemme erilaisia talk show -tuotantoja sekä muita tarinallistettuja formaatteja.

Yksi talk show’n eduista yritysviestinnässä on se, että katsoja pääsee dialogiin mukaan paljon helpommin kuin yksisuuntaiseen esitykseen. Lisäksi käytämme juontajana ammattitoimittajia, jotka osaavat kuljettaa lähetystä rytmikkäästi eteenpäin sekä kysyä sellaisia kysymyksiä, jotka pitävät yleisön kiinnostuneena.

Vieraat voivat keskittyä olemaan oman ydinosaamisensa asiantuntijoita, mikä rentouttaa ja tekee esiintymisestä luontevampaa.

Minkälainen lähetys sopisi teidän tarpeeseenne?

Sinun ei tarvitse tietää, minkälainen lähetys pitäisi tilata – tai edes onko lähetys juuri se, mitä tarvitsette. Jos tuntuu vähänkin siltä, että teillä olisi tärkeää viestittävää joko omalle väelle, kumppaneille tai laajemmalle yleisölle, täytä alla oleva lomake.

Varataan kalenterista aikaa sinun ja asiantuntijamme keskustelulle. Keskustelu ei velvoita mihinkään, mutta siitä voi olla yllättävää hyötyä – päädyimmepä yhteistyöhön tai emme.