Toimintakatsaus vuoteen 2021

Päivitetty: 2.3.2022

Toimintakatsaus vuoteen 2021

Todennettavia tuloksia – innostuneita ihmisiä

Trainers’ House auttaa ihmistä eteenpäin. Synnytämme mainetta, luomme mahdollisuuksia ja tarjoamme menestyksen metodeja – niin asiakkaille kuin omille työntekijöillemmekin.

Toiminnan tarkoituksena on koskettaa ihmistä, sähköistää johtamista ja tuottaa todennettavia asiakastuloksia. Ihminen on kaiken tekemisen keskiössä. Jos jokin ei liikahda ihmisessä, ei voi odottaa, että ihmisetkään liikkuisivat.

Trainers’ House työskentelee toimeksiantajansa todellisuudesta, eikä idealistisesta täydellisyydestä tai omasta maailmastaan käsin. Asiakkaat saavat innostuneita ihmisiä ja todennettavia tuloksia. Todennettavia asiakastuloksia saavutetaan parhaiten, kun hankkeita johdetaan asiakkaan yrityskulttuurin kautta.

Vuosi 2021 oli yhtiölle erittäin hyvä. Trainers’ House jatkoi uudistumistaan tekemällä skaalautuvia asiakasratkaisuja ja virtaviivaistamalla myyntityötään. Osana valmennuksen vallankumousta yhtiö hankki vuoden 2020 lopulla Stronghold Suksee Oy:n osakekannan. Kaupan tarkoituksena oli vahvistaa Trainers’ Housen kyvykkyyttä valmennustoiminnan tulevaisuuden kannalta keskeisillä alueilla sekä vauhdittaa Trainers’ Housen valmennustoiminnan digitalisaatiota ja mediallistamista. Ostetun yhtiön integrointi Trainers’ Housen toimintaan onnistui. Loppuvuodesta Trainers’ House avasi uudestaan Covid-19-pandemian takia suljetun toimiston Espanjan Torreviejassa. Henkilöstö osoitti venymistä ja uudistumiskykyä.

Vuonna 2021 Trainers’ House -konsernin liikevaihto kasvoi 10 prosenttia edellisestä vuodesta. Liikevaihto oli 10,3 miljoonaa euroa. Operatiivista voittoa syntyi 1,3 miljoonaa euroa, joka on 13 prosenttia liikevaihdosta. Ignis-palveluiden kasvu ja kannattavuus olivat hyvät. Kassatilanne vahvistui vuoden 2021 aikana.

Yhtiö aktivoi sijoittajaviestintäänsä muun muassa pitämällä pääomamarkkinapäivän. Trainers’ House julkisti osingonjakopolitiikkansa, jonka mukaan tavoitteena on jakaa osinkoa 1,0–1,5 miljoonaa euroa vuodessa.

Yhtiön merkittävimpiä rahoitusvastuita ovat tällä hetkellä normaalit liiketoimintaan liittyvät leasing vastuut sekä vuoteen 2024 asti ulottuva 1.10.2018 alkanut toimitilan vuokrasopimus. Yhtiön rahoitusasema on erittäin hyvä.

Kassavirran ja kannattavuuden parantaminen ovat edelleen yhtiön tärkeimpiä
tehtäviä.

Yhtiön omistusrakenne sekä suurimmat omistajat ovat nähtävissä yhtiön internet-sivuilla www.trainershouse.fi – sijoittajille.