TRAINERS’ HOUSE

Trainers’ House vie eteenpäin

Tehtävämme on auttaa ihmistä eteenpäin hänelle merkityksellisellä polulla. Synnytämme mainetta, luomme mahdollisuuksia ja tarjoamme menestyksen metodeja – niin asiakkaille kuin omille työntekijöillemmekin.

Tarjoamme asiakkaillemme intohimoisia ihmisiä, osaamista ja välineitä tärkeiden muutosten ja tasonnostojen johtamiseen ja läpivientiin.

Trainers’ House on perustettu vuonna 1990 ja sen palveluksessa oli vuoden 2021 päättyessä kokopäiväisiksi muutettuna 126 henkilöä. Yhtiön toiminnan tarkoituksena on auttaa ihmistä eteenpäin. Työstä syntyvä arvo jakaantuu järjestyksessä asiakkaat, henkilöstö ja omistajat.

Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Oulussa ja Espanjan Torreviejassa. Trainers Housen vuoden 2021 liikevaihto oli 10,3 miljoonaa euroa, operatiivinen voitto 1,3 miljoonaa euroa (13 % liikevaihdosta) ja liiketulos 1,3 miljoonaa euroa. Yhtiön omavaraisuusaste oli 70 %. Kassavarat vuoden 2021 päätteeksi olivat 3,4 miljoonaa euroa. Yhtiön rahoitustilanne on erittäin hyvä. Yhtiöllä ei ole velkoja, poisluettuna normaalit ostovelat ja laskennalliset vuokrasopimuksiin perustuvat velat.

Työmme ytimessä on ihminen

Uskomme, että ihmisten väliset kohtaamiset ovat ratkaisevia strategian toteutumisessa. Jos jokin ei liikahda ihmisessä, ei voi odottaa, että ihmisetkään liikkuisivat. Autamme asiakastamme toteuttamaan parempia kohtaamisia. Ne ohjaavat ihmisiä tekemään sekä oman että yhtiön menestymisen kannalta oikeita asioita.

Me työskentelemme toimeksiantajamme todellisuudesta käsin, emme idealistisesta täydellisyydestä tai omasta maailmastamme. Meiltä saa innostuneita ihmisiä ja todennettavia tuloksia.

Liity sähköpostilistallemme!

Liity sähköpostilistallemme ja valitse alla olevan lomakkeen vaihtoehdoista, mitä viestejä haluat meiltä vastaanottaa.