Trainers’ House ja Haaga-Helia laajentavat yhteistyötä partnerisopimuksella koko Haaga-Helia tasolle

Trainers’ House ja Haaga-Helia laajentavat yhteistyötä

Trainers’ House Oyj ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu syventävät yhteistyötään. Partnerisopimuksen myötä vahvistetaan entisestään nykyistä yhteistyötä. Yhteistyöllä mahdollistetaan opiskelijoiden työllistyminen kaupalliselle alalle Trainers’ House Growth Academy työ- ja valmennusohjelman avulla.

”Meillä on ollut Haaga-Helian kanssa usean vuoden ajan hyvää yhteistyötä. Olemme innoissamme tämän syventyessä entisestään. Kosketus työelämään jo opintojen aikana on nuorille tärkeää. Haluamme olla mukana mahdollistamassa tämän. Olemme edistäneet useiden opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden työuraa jo alkuvaiheessa ja strategiaamme kuuluu varmistaa tämä myös jatkossa työ- ja valmennusohjelmamme kautta” kertoo Max Henttu Trainers’ Houselta.

”Trainers’ House on ensimmäisiä Haaga-Helian myynnin koulutuksen yrityskumppaneita ja olemme tehneet yhteistyötä jo yli kymmenen vuoden ajan. Trainers’ House on auttanut etenkin myyntityön opiskelijoita näkemään myyntiosaamisen tarjoamia monimuotoisia uramahdollisuuksia ja tarjonnut opiskelijoillemme sekä työtä, että taitovalmennusta. Olen iloinen, että partnerisopimuksen myötä yhteistyömme laajenee myyntityön koulutusohjelmasta koko Haaga-Helian tasolle” Haaga-Helian myyntityön koulutusohjelman lehtori Pirjo Pitkäpaasi kommentoi.