Trainers’ House panostaa Varsinais-Suomen kasvuun

Trainers’ House panostaa Varsinais-Suomen kasvuun

Muutosyhtiö Trainers’ House Oyj panostaa Varsinais-Suomen kasvuun. Yhtiö on solminut yrittäjäkumppanisopimuksen Tmi Juri Franskan kanssa. Franska edustaa Trainers’ Housea paikallisesti Varsinais-Suomessa.

”Olemme tehneet pohjatyötä Turun seudulla jo vuosia. Yhdessä uuden yrittäjäkumppanin kanssa pystymme olemaan yhä vahvemmin läsnä asiakkaillemme ja panostamaan Varsinais-Suomen kasvuun”, kertoo Trainers’ Housen toimitusjohtaja Arto Heimonen.

Ennen Trainers’ Housea Franska on toiminut yksityisellä turvallisuusalalla useissa eri tehtävissä, viimeksi liiketoiminnan kehittämisen parissa Länsi-Suomen alueella.

”Trainers’ Housella minua kiehtoo asioiden aito kehittäminen ja ihmisten auttaminen. Minulla on laaja osaaminen organisaation eri tasoilta ja olen saanut palvella pitkään eri toimialojen asiakkaita. Koen, että kokemukseni ja ratkaisukeskeisen lähestymistapani myötä minulla on paljon annettavaa tuleville asiakkaille”, yrittäjäkumppani Juri Franska kommentoi.

Trainers’ Housen tavoitteena on laajentaa toimintaa Suomen kasvukeskuksiin, auttaa paikallisia yrityksiä kasvamaan ja luoda uusia työpaikkoja. Trainers’ House jatkaa yrittäjäkumppanineuvotteluja Pohjanmaalla sekä Päijät-Hämeessä.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Arto Heimonen, toimitusjohtaja, 040 4123 456
Trainers’ House Oyj, arto.heimonen@trainershouse.fi

Juri Franska, yrittäjäkumppani, 040 5184 613
Tmi Juri Franska, juri.franska@trainershouse.fi