Video: Yksi uusi ajatus epämukavuusalueesta

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle miellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Reunalla – kaunis on maailma

Mukavuus- ja epämukavuusalueen rajalla on kohta, johon joskus elämässä ja työtilanteissa joudumme. Tämä on se kohta, jossa alkaa tapahtumaan kaikenlaista ihmeellistä ja voit oppia itsestäsikin uusia asioita.

Ihmisten reaktiot ovat hyvin erilaisia, kun tilanne alkaa käydä epämukavaksi. Jotkut alkavat pakittamaan, jotkut alkavat kiukuttelemaan (kuten minä itse), jotkut suuttuvat ja jotkut taas selittävät itsensä ulos tilanteesta. Keinot ovat monet.

Mikä on sinun suhtautumisesi tähän alueeseen? Huomaatko itse, mitä sinussa tapahtuu?

Annatko ensimmäisen reaktion vaan olla vai jäätkö sen armoille ja tavallaan vangiksi?

Koen itse, että ihmiset jotka pärjäävät muutoksissa ja itse asiassa aika iloisesti surffaavat niistä läpi, suhtautuvat uteliaasti omiin reaktioihinsa. Että kappas vaan, ei tämä ollutkaan niin vaarallista, tämä on vain ensimmäinen reaktioni. Silti voin toteuttaa tätä haastavaakin juttua. Menen vain sen läpi ja katson, että onpas ihmeellisiä asioita mitä minussakin voi tapahtua.

Tarkkaile ensimmäistä reaktiotasi, kun seuraavan kerran löydät itsesi rajalta 🙂

Katja Gunnelius