Video: 2 vinkkiä prospektointiin

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Sitä saa mitä tilaa – myös prospektoinnissa

Kenen työhön liittyy myynti? No, ainakin minun. Ja on liittynyt jo yli 20 vuotta.

Kenen työhön taas liittyy prospektointi? Ainakin minun.

Mutta prospektoidaanko me samalla tavalla? Lähdetkö hakemaan asiakkaita sillä näkökulmalla, että tuonne minä myyn, tuolta minä saan kaupat ja tuolta minä saan välittömät eurot.

Tämäkin on toki yksi tapa prospektoida, mutta minä teen tämän vähän toisin.

Mietin asiakkaita, keitä voisin parhaiten auttaa ja kenelle voisin eniten tuoda arvoa omien oppieni ja kokemusteni kautta. Toinen tapa prospektoida on, että mietin keneltä minä opin. Missä minä saan arvoa? Kenen kanssa aikaani käytän?

Mieti omia prospektointitapojasi. Mieti, mitä sinä annat? Sitä mitä sinä annat, sitä myös saat.

Janne Kolehmainen