Video: Ei ole aina helppoa pyytää

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle miellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Pyytämisen mestariksi

Myyminen, johtaminen, neuvottelu. Nämä ovat kaikki pyytämistä. Sinun täytyy tulla mestariksi pyytämisessä.

No keneltä kannattaa pyytää?

Kannattaa pyytää heiltä, joilla on jotain mitä sinä tarvitset. No tähän liittyy tietysti ongelmallisia tunteita. Kun pyydät asioita, asetat itsesi aina haavoittuvaan olotilaan. Voi olla, että toinen kieltäytyy.

Jos kuitenkin haluat olla vaikuttavampi, niin annan sinulle kolme ohjetta.

Hakeudu paikkoihin, joissa sinulla ei ole valtaa

Ensinnäkin, hakeudu paikkoihin, joissa sinulla ei ole valtaa, mutta toisilla ihmisillä on asioita, joita sinä tarvitset.

Valmistaudu voimattomuuteen

Toinen, jonka joudut tekemään ennen kuin menet tilanteisiin, joissa sinulla ei ole valtaa on, että sinun täytyy valmistautua voimattomuuteen. Sellaisiin tunteisiin, että muut eivät ymmärrä sinun hienoja asioitasi. Tai, että muut eivät halua antaa sinulle sitä mitä heillä on. Sinun täytyy siis valmistautua voimattomuuden kokemuksiin ja tunteisiin, jotta et mene omaan torjuntaan ja defensseihin.

Puolustaudu palvelemalla

Kolmas sääntö on se, että puolustaudu aina palvelemalla. Älä provosoidu missään tilanteessa, vaan puolustaudu palvelemalla sitä toista ihmistä sinnikkäästi uudestaan ja uudestaan.

Näillä kolmella asialla takaan, että ennemmin tai myöhemmin saat sen, mitä tarvitset ja mitä haluat.

 

Max Henttu