Video: Etäkohtaamisilla tuottavuusloikka

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kaksi epidemiaa

Meillä on käsissämme kaksi epidemiaa. Tietysti terveydellinen epidemia, mutta myös taloudellinen epidemia.

Kuinka pitkään taloudellinen kyykkäys kestää on kiinni meistä jokaisesta. Minusta ja sinusta.

Tilanne vaatii tehokkuuden ja tuottavuuden parannusta. Itse asiassa se olisi ollut järkevää tehdä jo aiemmin.

Etäkohtaamiset antavat tilaisuuden tuottavuusloikkaan

Myyjät ovat tottuneet käymään asiakkaiden luona ja ihmiset ovat tavanneet paljon kasvokkain. Välillä tähän mahtuu turhaakin ajankäyttöä.

Nyt kun emme enää kohtaa samalla tavalla, siirrymme etämaailmaan ja etäkohtaamisiin, päädymme tilanteeseen jossa tehokkuus ja tuottavuus paranevat. Tästä on olemassa todella hyviä esimerkkejä.

Esimerkiksi erikoislääkärit ovat tehneet tätä jo. Heidän tapauksessaan se, että siirrettiin kasvokkain kohtaamiset etäkohtaamisiksi 2,5 kertaisti tuottavuuden. Ennen pystyi hoitamaan yhden potilaan, nyt 2,5 kertaa sen potilasmäärän. Ajattele.

Mitä sanovat asiakkaat eli potilaat tästä?

3/4 sanovat, että tämä on parempaa kuin kasvokkain.

95 % sanoo, että vähintään yhtä hyvää ellei parempaa.

Tämä on se maailma, mihin olemme menossa.

Kun kaikki tämä pöly laskeutuu ja uusi maailma avautuu – se on menoa.

Sitten tehdään fiksummin, kuten olisi tähänkin asti pitänyt tehdä. Opimme kuinka tätä tehdään etänä. Ja huomaamme, ettemme halua palata vanhaan.

Marko Lehtinen
Markon erityisosaaminen kiteytyy muutosten läpivientiin, strategian jalkauttamiseen sekä myyntiprosessin eri vaiheisiin. Tutustu Markoon tarkemmin täällä!