Video: Etämyyntitapaamiset toimivat todistetusti

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Koronapandemia tuo paljon muutoksia tapaamme myydä

Minulla on eräs ohjelmistotalo asiakkaana ja he ovat koko olemassaolonsa ajan tavanneet kaikki asiakkaansa 30 minuutin etäpalavereissa.

Olen keskustellut tästä paljon heidän myyntijohtajansa kanssa. Hän hämmästeli, että tänä päivänä asiakkaat edes antaisivat tunnin f2f aikaansa. Tässä vallitsevassa tilanteessa, he ovat valtavasti edellä. Nyt muutkin on pakotettu muuttamaan ajankäyttöään ja tekemistään.

Vaikuta etänä

30 minuutin etäpalaverit ovat heille täydellisiä. Tietohallintojohtajat ja IT-johtajat antavat mielellään sen verran aikaansa.

Etätyön lisääntyessä myös tapa myydä tulee tietysti muuttumaan. Paljon tulee muuttumaan. Nyt sinulla ei olekaan f2f palaveria enää, vaan sinulla on esimerkiksi puoli tuntia videoteitse.

Yksi asia mikä myös muuttuu isosti on ohjausvoima. Kuinka saat palaverissa ja myynticasen kuljettamisessa ohjausvoiman?

Vaikuttaminen muuttuu, et voi olla enää ainoastaan f2f. Kuinka vaikutat ihmiseen, kun et pystykään samalla tavalla elämään ja peilaamaan toisesta välttämättä yhtään mitään?

Jos mietitään tarjousmateriaaleja ja myyntiesityksiä – nekin muuttuvat. Niiden täytyy olla priimaa, kuten myös sen, kuinka käyt niitä läpi. Kuinka varmistat, että siellä on relevantit asiat, ettei se ole 40 sivuinen yskäisy wordiin kirjattu hintakatalogi?

Olemme Trainers’ Housella laittaneet juuri tähän aiheeseen paljon paukkuja. Meillä on arjessa testattuja ja toimiviksi todettuja työkaluja myyjille. Tässä pystyn auttamaan helvetisti – ota yhetyttä.

Juuso Helokangas
Juuso tekee päivittäin töitä asiakkaiden myyntiprosessien parissa. Juuso on usein mukana hankkeissa, joissa perinteisiä tuotemyyjiä muutetaan asiakkaan ongelmia ratkoviksi ratkaisumyyjiksi. Juuso pohtii asiakkaiden kanssa viikoittain, kuinka hit rateja saadaan myyntiprosessin eri vaiheissa nostettua ja myyntisykliä lyhennettyä. Tutustu Juusoon tarkemmin täällä!