Video: Hyviä myyjiä yhdistää yksi asia

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Paljonko sinulla on myyntiä?

Vuosi 2021 on lähenyt käyntiin. Kuinka paljon sinulla on myyntiä? Vuodenvaihteessa tapahtuvan Sylvesterin yön ansiosta minulla on ainakin pyöreä nolla.

Ei mitään hätää, niin on todella monella muullakin myyjällä.

Vuosi lähtee käyntiin ensimmäisillä myyntipalavereilla, joissa myyntijohtajasi kysyy sinulta tulevia myynticaseja. Katsotte ensimmäisiä viikkoja, ensimmäistä kuukautta, ensimmäistä kvartaalia ja alat työstämään listaa haettavista caseista.

Myyntijohtajasi alkaa epäilemään, että hetkonen… Eikö tämä case ollut viime vuoden helmikuussa laitettu tarjouskantaan ja tämä toinen oli syksyllä jahdattava? Ovatko nämä tulossa?

Eivät ne ole tulossa.

Hyviä myyjiä yhdistää kyky diskvalifioida. Eli kyky tappaa ne caset, jotka eivät lennä.

Diskvalifioimalla sinulla jää aikaa caseihin, jotka ovat mahdollisia saada maaliin.

Meillä kaikilla on yhtä asiaa tasan saman verran ja se on aika. Älä yritä viedä läpi ja tunkata caseja, jotka eivät lennä. Ammattimyyjä pystyy ajamaan casen alas tahdikkaasti.

Hyvä asiakas, jos ymmärsin oikein, niin tämä ei ole tämän kevään juttu. Olisiko tämä loppuvuodesta ajankohtaisempi? Juurin näin, oikein hyvä. Palataan asiaan loppuvuodesta, mutta tässä kohtaa annan tämän casen olla.

Pidä huolta, että käytät aikasi oikeisiin caseihin, jotka ovat mahdollisia saada maaliin ja tahdikkaasti hylkäät, eli ajat alas ne, jotka eivät juuri nyt lennä.

Tsemppiä ensimmäisiin viikkoihin, tästä tulee hyvä vuosi!

Juuso Helokangas
Juuso tekee päivittäin töitä asiakkaiden myyntiprosessien parissa. Juuso on usein mukana hankkeissa, joissa perinteisiä tuotemyyjiä muutetaan asiakkaan ongelmia ratkoviksi ratkaisumyyjiksi. Juuso pohtii asiakkaiden kanssa viikoittain, kuinka hit rateja saadaan myyntiprosessin eri vaiheissa nostettua ja myyntisykliä lyhennettyä. Tutustu Juusoon tarkemmin täällä!