Video: Ideoitakin ujostuttaa

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Enemmän parempia ideoita

Haluaisitko saada enemmän hyviä ideoita?
Tuntuuko joskus siltä, että hyviä ideoita ei tule? Etenkään silloin, kun tarvitsisi tai pitäisi.

Minulla on sinulle vinkki, jonka avulla saat takuuvarmasti enemmän parempia ideoita – riippumatta siitä, mihin tarpeeseen tai käyttötarkoitukseen niitä kulloinkin kaipaat.

Vinkki kuuluu näin: keksi enemmän huonoja ideoita.

Alat keräilemään niitä. Teet listoja huonoista ideoista.

Jos kaikkien ideoidesi pitäisi olla hyviä, niin ideoille tulee ramppikuume. Ideoita rupeaa ujostuttamaan ja ideat eivät kehtaa tulla tyrkylle, että voisit kerätä ne talteen.

Jos lasket rimaa reilusti, siis luovut laatuvaatimuksista ja keskityt määrään, ideoita alkaa tulla.

Keksi aluksi vaikka 50 huonoa ideaa, siis toteuttamiskelvotonta, aivan luokattoman huonoa. Ihan tyhmää.

Saatat huomata, että niiden viidenkymmenen kelvottoman idean joukossa oli sittenkin yksi, kaksi tai ehkä useampiakin sellaista ideaa, jotka ovatkin käyttökelpoisia tai jopa briljantteja. Mutta et ehkä ikinä olisi keksinyt niitä ideoita, jos et olisi aloittanut siitä, että lähdet listaamaan huonoja ideoita.

Jyri Paavilainen
Jyri työskentelee Trainers’ Housella markkinoinnin operatiivisena johtajana. Älä anna nuorekkaan ulkokuoren hämätä – poikamaisen olemuksen takaa paljastuu yli 15 vuoden kokemus sisällöntuotannosta ja tarinankerronnasta. Tutustu Jyriin tarkemmin täällä!