Video: Innovaation kolme junaa

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle miellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Asioissa pääsee eteenpäin innovaatioiden kautta

Haluaisin heti korjata yhden yleisen harhakäsityksen: idea ei ole sama asia kuin innovaatio. Erona on se, että innovaatiosta joku on valmis maksamaan.

Innovaatioita on toki moneen junaan, mutta sinun pitäisi innovaattorina olla kiinnostunut erityisesti kolmesta junasta.

1. Sinulla pitää olla jono asiakkaita toivottavasti jo odottamassa tuotetta tai palvelua.

2. Sinun pitää saada se tuote tai palvelu riittävän hyvään kuntoon, että sen kehtaa asiakkaille tarjoilla.

3. Sinun pitää saada oma väki innostumaan. Joskus käy niin että yleisö käy kuumana ja tuote tai palvelu on loistava, mutta oma väki on vähän nihkeä tarjoamaan sitä asiaa.

Kaverillani oli joskus todella hieno pienoisrautatie. Siellä oli junia, jotka meni sinne tänne.

Haasteesi on, että sinun pitää olla hyvä veturinkuljettaja ja kaikki 3 junaa pitäisi osua samalle asemalle, samaan aikaan.

Tietenkin ymmärrät, että jos yksikin näistä junista myöhästyy, muut junat kärsivät.

Max Henttu
Max työskentelee Trainers’ Housella muutoskonsulttina, valmentajana sekä lunastuksen johtajana. Kokeneena valmentajana hän on vastuussa Myyntijohdon valmennuskokonaisuudestamme ja valmentaa myös Muutosjohtajan Polulla. Tutustu Maxiin tarkemmin täällä!