Video: Jääkö sinullakin sukat sukkahousujen alle?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Mitä poistat uuden myötä?

Viisivuotias Isla-tyttäreni tuli yksi iltapäivä tarhasta kotiin ja sanoi: ”Äiti äiti, arvaa mitä? Minulla jäi sukat sukkahousujen alle!”.

Noihan meille aikuisillekin itse asiassa usein käy. En nyt tarkoita, että pinkit banaanisukat jäisi meillä oikeiden sukkahousujen alle, vaan yleensä meille tapahtuu niin, että kun yritämme tuoda jotain uutta arkeemme ja elämäämme – niin tuomme vaan lisää sen olemassa olevan päälle. Emme yhtään mieti sitä, mitä meidän pitäisi sieltä vanhasta ensin ottaa pois.

Ehkä meidän aikuistenkin kannattaisi välillä miettiä, mitkä ovat ne meidän banaanisukat, jotka pitäisi ottaa pois – ennen kuin alamme laittaa kahdeksaa kerrosta sukkahousuja niiden päälle.

Hanna Finnilä

Jos puhutaan intohimoista, niin Hannalle ne ovat ehdottomasti myynti ja asiakastyö. Myös ihmisten henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen ovat hänelle sydämenasioita. Hanna on saanut olla mukana sadoissa asiakashankkeissa ja hän on tehnyt töitä käytännössä kaikilla toimialoilla ja yrityskokoluokissa. Tutustu Hannaan tarkemmin täällä!