Video: Johtajan synninpäästö

Lataa Armollinen ajatuskartta -työkalu muistuttamaan onnistumisistaSaat samalla Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kaiken keskellä tasapainoilet sinä

Sinäkin tarvitset synninpäästön. Olen keskusteluissa huomannut, että esimiehet ja johtajat kantavat paljon syyllisyyttä ja riittämättömyyden tunnetta pitkin päivää. Kerron muutaman ajatuksen, jotka toivottavasti auttavat hahmottamaan tilannetta ja tuomaan sinulle uutta virtaa hyväksynnän kautta.

Kuvittele (tai katso videolta) tilanne, jossa sinä olet kaiken keskellä. Sinulla on ainakin kolme voimaa, jotka puristavat eri suunnista. On yrityksen omistajat, jotka ovat kroonisesti ahneita. He haluavat koko ajan lisää ja lisää. Lisää tuottoa ja lisää rahaa. Tämä on vain realiteetti ja tällainen olet luultavasti itsekin omistajana – haluat lisää ja enemmän.

Entäs asiakkaat? He ovat kroonisesti kohtuuttomia. He haluavat koko ajan parempia toimitusehtoja, parempia hintoja, parempia tuotteita ja parempia palveluja. Halvemmalla, nopeammin ja korkeammalle – jatkuvasti. Mikään ei ikinä riitä. Sitten ovat alaiset. He ovat puolestaan kroonisesti tyytymättömiä. He haluavat lisää liksaa ja lisää lomaa.

Tämän kaiken keskellä tasapainoilet sinä.

Tarkoitukseni ei ole suinkaan masentaa sinua, vaan se, että antaisit itse itsellesi synninpäästön. Tehtäväsi on haastava. Olet haastavassa paikassa. Se, että pystyt yhdistämään kaikki nämä intressit arjen tohelluksessa ja touhuamisessa on arvokasta työtä. Se on tärkeää työtä.

Ole lempeä itsellesi. Ole kohtuullinen itsellesi. Muista, että johtaminen on työtä, eikä työ tule ikinä valmiiksi. Yritä nauttia arjesta ja niistä ihmisistä, joita sinä johdat niin kaikki menee paljon paremmin ja kaikilla on hymy huulilla.

Ps. Tällä viikolla vietetään #paijaatoimaria -viikkoa. Voit keventää toimitusjohtajasi taakkaa muistamalla häntä hyvin tehdystä työstä. Kiitos joukkueesta Bob 2016 Revolution Flex stroller sponsoroimaan meitä.