Video: Kaikki on katoavaista

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle miellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Elämä on yritys taistella epäjärjestystä vastaan

13 miljardia vuotta sitten tapahtui alkuräjähdys. Siitä hetkestä eteenpäin, kaikki asiat ovat kulkeneet toisistaan kauemmas. Tämän universumin luonne on entrooppinen. Epäjärjestyksen määrä lisääntyy koko ajan. Asiat hajoaa, kuolee ja erkanee toisistaan. Niin surullista se on.

Marty Neumaier sanoi aikoinaan hienosti, että elämä on yritys taistella tätä epäjärjestystä vastaan. Tämä on aika hienosti sanottu. Nyt kun viedään tätä ajatusta enemmän yritysmaailmaan, niin yrityksethän ovat yrityksiä taistella tätä hajoamista ja epäjärjestystä vastaan. Rakentaa jotain todella kaunista, puhdasta ja uutta. Rakentaa, synnyttää ja kasvattaa.

Ajatus työviikolle

Ajatus työviikollesi on, että kun mietitään merkityksiä työlle niin mieti, mitä sinä olet menossa tänään sinne työpaikallesi rakentamaan? Mitä ainutlaatuista te yhdessä tällä viikolla synnytätte, joka tekee tästä maailmasta hajoamisen sijaan vähän ehyemmän paikan?

Antti Kiukas