Video: Kaksi vinkkiä, jotka pelastivat minut aikatauluviidakossa

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Onko kiire?

Muutamia vuosia sitten, kun minusta tuli isä, ajattelin että nyt on muuten kiire.

Ei ollut. Nimittäin nyt olen kusessa. En enää siis kirjaimellisesti, mutta nyt on oikeasti kiire.

Ensimmäisellä luokalla oleva lapseni pelaa jääkiekkoa, kolmannella luokalla oleva lapseni pelaa jalkapalloa ja minulla sekä vaimollani on omat työmme. Me molemmat haluamme harrastaa ja meillä on muitakin kiinnostuksen kohteita elämässä.

Kuulostaako tutulta? Haluaisitko tietää pari vinkkiä, jotka pelastavat tällaisessa viidakossa?

Minimistantardit ja maksimistantardit.

Olen standardoinut kaikki tärkeät tekemiseni tänä päivänä ja se pelasti minut.

Minulla on maksimistandardi esimerkiksi jääkiekon katsomiseen. Minulla on minimistandardina neljä punttisalikäyntiä per viikko. Minulla on kaksi jääkiekkotreeniä joka viikko. Minulla on tietty summa,
jonka säästän joka kuukausi – kun postilaatikosta tulee se palkkakuitti.

Mieti omaa elämääsi ja ajankäyttöäsi.

Mitä asioita sinun kannattaisi standardoida? Tehdä minimejä ja maksimeja. Älä ole myöskään liian rankka itsellesi. Jokainen viikko ei mene aina samalla lailla, mutta aina on mahdollista palata takaisin polulle.

Juuso Helokangas
Juuso tekee päivittäin töitä asiakkaiden myyntiprosessien parissa. Juuso on usein mukana hankkeissa, joissa perinteisiä tuotemyyjiä muutetaan asiakkaan ongelmia ratkoviksi ratkaisumyyjiksi. Juuso pohtii asiakkaiden kanssa viikoittain, kuinka hit rateja saadaan myyntiprosessin eri vaiheissa nostettua ja myyntisykliä lyhennettyä. Tutustu Juusoon tarkemmin täällä!