video: Keneltä sinä ostat?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Pitävätkö asiakkaat sinusta?

Keneltä sinä ostat?

Minkä tyylisiltä ihmisiltä ostat, tai minkä tyylisiltä ehkä et osta?

Me ostamme niiltä ihmisiltä, joista me pidämme. Kenen kanssa on kiva tehdä töitä ja kenen kanssa me koemme, että meitä on palveltu arvoa tuottavasti. Myös nykyisessä etämaailmassa me teemme edelleen people businestä. Siellä ruudun takana on edelleen sama ihminen, joka kokee, kuulee ja tuntee. Vaikka emme aisti kaikilla samoilla aisteilla, kuin face to face kohtaamisessa, sillä on suuri merkitys miten ihminen kokee tulleensa kohdelluksi ja kohdatuksi.

Paras tapa saada ihminen puolellesi on osoittaa, että sinä olet hänen puolellansa.

Sinun täytyy ymmärtää hänen arjen haasteita; mikä häntä pohdituttaa tällä hetkellä eniten? Myös työelämän ulkopuolella. Sillä jos asiakas kokee, että sinun kanssa ei ole kiva, tai turvallista tehdä töitä, niin ei hän myöskään sinulta osta. Ainakaan toista kertaa.

Sinun täytyy kyetä ymmärtämään asiakastasi. Mikä häntä helpottaa, mitä hän haluaa saavuttaa?

Ennen kaikkea sinun täytyy kyetä välittämään sinun fiilis asiakkaalle, jotta hän kokee tulleensa aidosti ymmärretyksi.

Stephanie Rchidi
Stephanien erityisosaaminen kiteytyy myynnin kehittämiseen, uusasiakashankintaan ja myyntiprosessin eri vaiheisiin. Tutustu Stephanieen tarkemmin
täällä!