Video: Kesäloman merkitysharjoitus

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Mitä kesäloma merkitsee sinulle?

Teen työssäni paljon asiakkaiden kanssa merkitysharjoituksia – puhutaan purposesta. Oletko koskaan tehnyt itse omasta siviilielämästäsi tai jostain tärkeästä hetkestä merkitysharjoitusta?

Tehdään sellainen yhdessä.

Mitä kesäloma merkitsee minulle?

Kesäloma merkitsee minulle sitä, että saan ladata akkuja. Saan olla perheeni kanssa ja tehdä niitä asioita, joista pidämme. Tavataan sukulaisia, käydään mökillä ja tullaan pirteänä takaisin syksyn rientoihin.

Mitä kesäloma merkitsee lähipiirilleni; perheelle ja sukulaisille?

Heille kesäloma merkitsee yhdessäoloa, sitä että pitkän kiireisen kevään jälkeen saamme jälleen tavata toisiamme. Syntyy uusia yhteisiä kokemuksia.

Mitä kesäloma merkitsee työkavereilleni, työnantajalle ja asiakkaille?

Työkavereille loma merkitsee varmasti samoja asioita, saadaan ladatta akkuja ja ehkä opitaan jotain uutta ja tulee pieni kaipuu palata syksyllä saman porukan ääreen työskentelemään yhdessä.

Työnantajalle tämä merkitsee sitä, että on entistä latautuneempi ja inspiroituneempi jengi syksyllä tekemässä töitä. Loma on tärkeä asia myös työnantajan näkökulmasta.

Asiakkaille tämä merkitsee sitä, että saamme ladatut ihmiset taas tuottamaan asiakasarvoa tarkkaavaisemmin ja kuuntelevaisemmin. Tätä kautta syntyy taas uusia kasvun aihioita ja tekemisen meininkiä.

Mitä kesäloma merkitsee yhteiskunnalle?

Yhteiskuntaa ei saa unohtaa merkitysharjoituksissa. Uskon, että erityisesti tänä vuonna kesäloma merkitsee yhteiskunnalle sitä, että meillä on enemmän toivoa. Meille tulee myös enemmän iloa ja kotimaista kulutusta.

Kulutetaan tänä kesänä kunnolla, nautitaan oikein paljon ja tehdään kesästä 2020 sellainen, joka ei unohdu koskaan.

Hyvää kesää!

Janne Kolehmainen
Janne on kokenut erityisesti myynnin ja johtamisen saralla. Myynnin johtamisen lisäksi myyntiprosessit, key account management ja johtoryhmätyöskentely ovat Jannen vahvuuksia ja näistä hänellä on kokemusta useilta toimialoilta. Tutustu Janneen tarkemmin täällä!