Video: Keskity kaksi kertaa enemmän hyvään

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Elätkö vai pysytkö elossa?

Luin Amal El-Mohtarin ja Max Gladstonen kirjaa This Is How You Lose The Time War. Kirjassa oli pysäyttävä ajatus: Adventure calls to those who care more for living than for their lives.
Vapaasti suomennettuna: Seikkailu kutsuu niitä, jotka välittävät enemmän elämisestä kuin elossa pysymisestä.

Näinhän se on myös töissä. Meidän pitäisi ottaa riskejä, jotta voisimme mennä eteenpäin. Silti pelottaa, mitä jos asiat menevät huonosti?

Ihmiselle on luontaista kokea menetys kaksi kertaa kivuliaampana kuin ilo saavutuksista.

Jotta voisit ottaa välttämättömiä riskejä ja tehdä asioita, jotka vievät sinua eteenpäin, sinun pitäisi keskittyä kaksi kertaa enemmän mahdolliseen hyvään. Ei siihen, että mitä tapahtuu jos tämä meneekin pieleen.

Toivon, että tällä viikolla keskittyisit seikkailuun. Eli enemmän elämiseen ja hyviin asioihin kuin elossa pysymiseen, huoliin ja murheisiin.

Jyri Paavilainen
Jyri työskentelee Trainers’ Housella markkinoinnin operatiivisena johtajana. Älä anna nuorekkaan ulkokuoren hämätä – poikamaisen olemuksen takaa paljastuu yli 15 vuoden kokemus sisällöntuotannosta ja tarinankerronnasta. Tutustu Jyriin tarkemmin täällä!