Video: Kiusaako asiakas mustalla ruudulla?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Paperipussilla vai ilman?

”Kiitos, että otit minut vastaan. Teillä on hieno toimisto ja kahvikin on aika hyvää.”

Ihan oikeasti. Ethän sinä tule paperipussi päässä kasvokkain tapahtuvaan tapaamiseen. Nyt viimeistään videot päälle. Olet sitten ostaja, asiantuntija, myyjä, päättäjä, tai naapurin mummo. Nyt laitat kameran päälle videotapaamisissa.

Olemme harjoittaneet etätyöskentelyä jo pitkään. Mikäli olet myyjän roolissa ja ostaja kiusaa sinua mustalla ruudulla, niin voit hyvin kysyä, ”Hei saisinko nähdä sinut?”.

Olen itse käynyt maaliskuun alusta elokuun loppuun noin 182 asiakaskäyntiä. Ainoastaan neljä asiakasta ovat kieltäytyneet kameran avaamisesta. Nämäkin olivat neljä tuttua asiakasta, joilla oli teknisiä ongelmia.

Parhaat etäpalaveeraajat pohtivat myös sellaisia asioita, kuten taustavalo, asento, äänentoisto, ryhti ja miltä taustatila näyttää. Onko tila kovin sotkuinen, tai onko siinä esimerkiksi studion elementtejä, kuten firman logo.

Eli videot päälle ja tsemppiä viikkoon!

Christoffer Holm
Christoffer työskentelee Trainers’ Housella muutoskonsulttina painopisteenään kansainväliset projektit. Tutustu Toffeen tarkemmin täällä!