Video: Kuinka ihmiset kokevat kanssasi vietetyn ajan?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Vaikuta kanssasi vietettyihin hetkiin

Minulla oli viime viikolla valmennuksessa eräs Hannu-niminen kaveri, joka halusi jakaa kaikille tällaisen Hannun neljän hetken vinkin ja ajattelin jakaa sen nyt myös täällä.

Vinkki liittyy siihen, että sinulla itselläsi on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaisia hetkiä työympäristösi tai asiakkaasi kokevat yhdessä sinun kanssasi sen päivän aikana.

Neljä mietintähetkeä päivän aikana

Ihan ensiksi Hannu sanoi, että kun aamulla heräät, niin mieti tovi sitä, millainen päivä tästä on tulossa? Mieti niitä positiivisia lopputulemia kyseisestä päivästä.

No sitten jossain kohtaa päivää tapaat asiakkaita tai työkavereita. Hannu sanoi, että toiseksi, käytä hetki aikaa miettien mitä olet viemässä repussasi juuri näille ihmisille, juuri näihin tilanteisiin?

Päivä kuluu ja koittaa hetki kun olet menossa harrastuksiin tai kotiin perheesi pariin. Siinä kotiovella, kun olet sovittelemassa avaimia, niin kolmanneksi, käytä tässä vielä aikaa siihen, että mietit mitä nämä ihmiset ovat vailla ja mitä he odottavat sinulta? Mitä haluat antaa heille itsestäsi? Eli älä vie vaikkapa niitä työmurheita kotiin.

Sitten vielä viimeisenä päivän lopussa, kun olet sovittelemassa päätä tyynyyn, kertaa millainen päivä oli ja mieti millaisen päivän haluat itsellesi huomenna?

Kokeile.

Jouni Eronen