Video: Kuinka rytmittää etätyöpäivä?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Kirkkautta kaaokseen

Moni meistä on joutunut tilanteeseen, jossa nopealla aikataululla siirryttiin toimistolta poteroihimme, eli koteihimme. Arki muuttui. Osalla todella merkittävästikin.

Huomasin ainakin omalla kohdallani, kahden pienen lapsen äitinä, että ensimmäinen viikko kotitoimistolla oli aika kaoottinen.

Nyt kun on kaksi viikkoa saanut treenata tätä uutta arkea, niin kaaokseen on alkanut syntyä kirkkautta.

Jaan sinulle vinkin, joka auttoi minua kirkkauden luomisessa.

Suunnittele työsi ja työskentele suunnitelmasi

Tämä on niinkin ykinkertainen asia kuin lukujärjestys. Lähdin siis lasten maailmasta käsin tekemään itselleni työpäiviin lukujärjestystä.

Tietyt asiat, kuten palkanmaksun perusteet tulevat annettuna. Kirjasin nämä ensimmäisenä lukujärjestykseen. Tämä jälkeen lisäsin päivään taukoja, leikkihetkiä lasten kanssa sekä ulkoiluja.

Nyt olen viikon harjoitellut lukujärjestyksen mukaan toimimista ja voin sanoa, että on ollut paljon parempi työviikko.

Viime viikolla kaaos, tällä viikolla pientä hallinnan tunnetta.

Tässäkin tilanteessa tärkeintä on, että suunnittelet työsi ja työskentelet suunnitelmasi. Tsemppiä poteroon!

Hanna Finnilä

Jos puhutaan intohimoista, niin Hannalle ne ovat ehdottomasti myynti ja asiakastyö. Myös ihmisten henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen ovat hänelle sydämenasioita. Hanna on saanut olla mukana sadoissa asiakashankkeissa ja hän on tehnyt töitä käytännössä kaikilla toimialoilla ja yrityskokoluokissa. Tutustu Hannaan tarkemmin täällä!